banner55

Başkan Toltar'dan Muhtarlar Günü mesajı

Başkan Toltar'dan Muhtarlar Günü mesajı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
18 Ekim 2018 Perşembe 17:43
  Başkan Toltar'dan Muhtarlar Günü mesajı


Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Muhtarlar Günü vesilesiyle mesaj yayımlayan Belediye Başkanı Ali Toltar, mahalle muhtarlarının gününü tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Toltar mesajında şunları söyledi:

Toplumumuzda çok önemli işlevleri olan ve yerel yönetimin temel ayaklarından biri olan muhtarlık idaresi, yüzyılları aşkın bir süredir görev yapan büyük bir teşkilattır. İkinci Mahmut zamanından itibaren devam eden bir teşkilat olan muhtarlık, günümüz toplumunda da halen önemli ve güzel işlevleri yerine getirmeye devam ediyor. 

Belediyeler ve halkın arasında önemli bir köprü görevi gören muhtarlıklarımız aynı zamanda halkın sesi olmaktadır. Yerel yönetimlerin temel yardımcılarında olan muhtarlıklarımız bu önemli işlevlerden olsa gerek, yüzyıllardır halen görev yürütüyor. Dilovası Belediyesi olarak muhtarlarımızın taşıdığı sorumluluk ve önemin bilincinde olarak, hareket ediyoruz. 

Belediyemizin çalışma ve projelerini her an muhtarlarımızın bilgisine sunduğumuz gibi, muhtarlarımız da bu anlamda vatandaşlarımıza birer iletici konumunda yer alıyor. Yine aynı şekilde Dilovası Belediyesi olarak, muhtarlarımızın talep ve görüşlerini değerlendiriyor ve bu konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bütün muhtarlarımızın, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, kendilerine sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum.

Muhtarlarımızın taşıdığı sorumluluğun bilincinde çalışma ve projeleri kendilerinin bilgilerine sunarak onlardan gelen talep ve önerileri anında değerlendiriyoruz. İstişare kültürünü gelenek haline getirdiğimiz İlçemizde muhtarlarımız ile birlikte Dilovası’nın kalkınması ve gelişmesi için elbirliği ve gönül birliğimizi sürdüreceğiz. 

Her ay mutat olarak muhtarlarımız ile yaptığımız istişare toplantılarının yanı sıra farklı zamanlarda mahallelerimizde vatandaşlarımızla buluşmak üzere muhtarlarımız ile programlar yapıyoruz.

Bu toplantılarımızı da muhtarlarımız ile koordineli bir şekilde yürütüyoruz. Birlikte yaptığımız hizmetleri yine birlikte halkımızın karşısına çıkarak anlatıyoruz. Bu vesile ile tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü tebrik eder, aileleri ile birlikte sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürmelerini dilerim. 


Son Güncelleme: 18.10.2018 17:44
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37