Başkan Toltar'dan Ramazan Bayramı mesajı

Başkan Toltar'dan Ramazan Bayramı mesajı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
14 Haziran 2018 Perşembe 10:26
 Başkan Toltar'dan Ramazan Bayramı mesajı


Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Bayramların, insanları birbirine yakınlaştıran, kucaklaştıran ve toplumsal barışı pekiştiren çok anlamlı günler olduğunu belirten Başkan Toltar, mesajında birlik ve beraberlik içerisinde bayram günlerinin iyi değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Dargınların barıştığı, dayanışma duygularının yoğunlaştığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği bu bayramda, tüm Müslümanların birbirini sevgiyle kucaklaması gerektiğini ifade eden Başkan Toltar, bayramların; mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların ise unutulduğu özel günler olduğuna vurgu yaptı. 

Mesajının devamında Başkan Toltar şunları söyledi:

Paylaşmanın, birlik ve beraberliğin ayı olan Ramazan’ın ardından bir bayramı daha karşılamanın sevinci içerisindeyiz.Ramazan ayının barış, kardeşlik ve bereket iklimini tüm benliğimizle idrak etmenin huzuruyla mübarek bir bayram gününe daha kavuşmanın büyük mutluluğunu yaşıyoruz. 

İçerisinde sayısız güzellikleri barındıran bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin fazlasıyla uygulanıp sergilendiği ve toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, toplumsal hayatın vazgeçilmez bir unsurudur. Toplumsal yapımızı güçlendiren bayramların getirdiği barış, huzur, kardeşlik ortamının değerini iyi bilmeli ve bu anlamlı günleri ruhuna uygun şekilde değerlendirmeliyiz. 

Bu düşüncelerle bütün hemşerilerimizin ve İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı'nı kutluyor, bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini, hem milletimiz hem İslam âlemi hem de insanlık için barış, huzur ve refaha vesile olmasını diliyorum" dedi. 

Son Güncelleme: 14.06.2018 10:27
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37