Belediyenin tabelasına T.C. geldi

Belediyenin tabelasına T.C. geldi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Nisan 2019 Cuma 12:43
 Belediyenin tabelasına T.C. geldi


BİLECİK (AA) - Bilecik Belediye Başkanlığına seçilerek görevine başlayan CHP'li Semih Şahin, hizmet binası girişindeki "Bilecik Belediye Sarayı" yazılı tabelayı söktürerek yerine "T.C. Bilecik Belediyesi" tabelasını astırdı.

Bilecik'te, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ni kazanarak görevine başlayan Belediye Başkanı Şahin'in talimatı üzerine "T.C. Bilecik Belediyesi" yazılı tabela hazırlandı.

Daha sonra bu tabela, 2005 yılından bu yana belediye tarafından kullanılan tarihi binanın girişindeki "Bilecik Belediye Sarayı" yazısı sökülerek yerine monte edildi.

Semih Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada şu değerlendirmelerde bulundu:

Bilecik Belediyesi, halkın belediyesidir. Saray haline getirilerek halktan kopuk bir belediye, halkına gerçek hizmet veremez, kendisine hizmet verir. Biz belediyeyi halka açıyoruz ve halkın belediyesi yapacağız. Bu bir simge olsa da bütün hizmetlerimizde bunu herkes görecek. Bilecik halkı kendi belediyesi olarak benimseyecek. Bilecik'i halkımızla daha güzel bir hale getireceğiz. Bunun bir simgesi olarak da belediyemizdeki saray ismini kaldırıp Türkiye Cumhuriyeti'nin belediyesi olarak değiştiriyoruz.

Son Güncelleme: 12.04.2019 12:44
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37