Beybaba Et açıldı

Beybaba Et açıldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
06 Kasım 2019 Çarşamba 21:55
Beybaba Et açıldı

 

İşletmeciliğini Resul Menal’ın yaptığı Beybaba Et ve Gıda Ürünleri dükkanı Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün kestiği kurdela ile hizmete başladı.
Arapçeşme Mahallesi Bahar Caddesi üzerinde Gebze Belediyesi karşısında hizmet vermeye başlayan Beybaba Et ve Gıda Ürünleri’nin açılışına Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Belediye Başkan Yardımcıları Sedat Çelik, Yusuf Burkut, Gebze Teknik Üniversitesi’nden Doç.Dr. Mustafa Türkmen, Bölgenin tanınmış işadamlarından Kaşif Şahinkesen, Kerim Büyükgöz, Ersin Çeper, MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Düztaban, MHP Gebze İlçe Başkanı SSerkan Kural, siyasi partilerin ilçe başkanları ve yöneticileri ile çok sayıda Gebzeli katıldı.

EVİMİZE ALMADIĞIMIZ HİÇBİR ÜRÜNÜ SATMIYORUZ

Beybaba Et ve Gıda Ürünleri işletmesi ortaklarından Resul Menal, “Uzun yıllardır gıda sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Beybaba Antep Sofrası diye bir işletmemiz daha var. istedik ki evimize hangi ürünleri alıyorsak Gebze halkı bu kaliteye sahip olsun. Uzun zamandır araştırma ve inceleme yapıyorduk. En sonunda bu alanda doyduğumuz kente faydalı olma kararı aldık. Bu anlamda hizmete sunduğumuz Beybaba Et ve Gıda Ürünleri ile halkımıza en kalitelisini en uygun fiyata sunacağız. Ürünlerimizin çoğu kendi tesislerimizde ve çiftliğimizden gelmektedir. Bu işletme bizim değil Gebze halkınındır” dedi.

Son Güncelleme: 06.11.2019 21:57
Anahtar Kelimeler:
Beybaba Et Açıldı
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37