Bitlisliler'den, Başkan Toltar'a ziyaret

Bitlisliler'den, Başkan Toltar'a ziyaret

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
18 Ocak 2018 Perşembe 20:26
 Bitlisliler'den, Başkan Toltar'a ziyaret


Dilovası Bitlisliler Derneği Başkanı Şirin Gül ve yönetimi, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ı makamında ziyaret etti.

Dernek çalışmaları hakkında Başkan Toltar'a bilgiler veren Dernek Başkanı Şirin Gül dernek faaliyetleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaret ile ilgili olarak açıklama yapan Dernek Başkanı Şirin Gül, "Bizlere çalışmalarımızda ve projelerimizde her zaman destek vermeniz, katkı sağlamanız bizlere güç veriyor. Bugüne kadar derneğimize birçok yardımda bulundunuz hiç bir zaman bizi geri çevirmediniz. Desteklerinizden dolayı teşekkür ediyoruz. 

Göreve geldiğinizden bu yana ilçemizin kalkınması ve gelişmesi adına ekibinizle birlikte güzel çalışmalara imza atttınız. Bizde dernek olarak her zaman sizlerin yanınızda olduğumuzu belirtmek isteriz. İnşallah ilerki süreçte de daha başarılı çalışmalara imza atacaksınız" dedi.

İlçedeki STK'ları her zaman önemsediğini söyleyen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ise şunları söyledi: 

İlçemizde faaliyet gösteren derneklerimize destek olmak onların ayakta kalmasını sağlamak için elimizden gelen desteği vermeye çalışıyorsunuz. Dernekçilik zor iştir. Gönüllülük esasına göre yapılan çalışmaların zor olduğunu biliyorum. Sizlerin güçlü olması bizlere güç verecektir.  

Birlikte başarılı çalışmalara imza atacağız. Dün olduğu gibi bugünde derneğimizin yanında ve yapılacak olan her türlü çalışmalarda destek olmaya devam edeceğiz. Bir ve beraber olmak önemli bir ve beraber olacağız ve ilçemizin gelişimine hep birlikte katkı sunacağız" diye konuştu.

Gerçekleşen görüşme sonrası Başkan Toltar, Dernek Başkanı Şirin Gül ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 


Son Güncelleme: 18.01.2018 20:28
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37