Bıyık, personeliyle iftar sofrasında buluştu

Bıyık, personeliyle iftar sofrasında buluştu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
14 Mayıs 2019 Salı 11:03
 Bıyık, personeliyle iftar sofrasında buluştu


Darıca Belediye
Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Belediyesi personeli ile iftar sonrasında bir araya geldi. Darıca Belediyesi başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri ve belediye çalışanlarının katıldığı iftar yemeği Darıca Belediyesi Sancaktepe Sosyal Tesisleri’nde yapıldı.

DARICA İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Yenilen iftar yemeği ve yapılan duanın ardından programda kısa bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, davetlerine icabet eden bütün personeline teşekkür ederken, “Ramazan ayının hayırlı olmasını temenni ediyorum, önce Kadir Gecesi’ne ardından bayrama sağlıklı, sıhhatli bir şekilde erişebilmeyi temenni ediyorum. Allah sevdiklerimizle birlikte nice ramazanlar geçirmemizi nasip etsin” dedi. 

Başkan Bıyık, “Geçtiğimiz mart ayında yaptığımız seçimlerde bizlere desteğini veren herkese teşekkür ediyorum, seçimlerden önce halkımıza verdiğimiz sözleri hep birlikte yerine getireceğiz, personelimizle zaman zaman bir araya gelerek istiare edip, sizlerin görüş ve önerileri doğrultusunda çalışmalarımızı şekillendireceğiz. Rabbim nasip ederse 5 yıl boyunca ilçemize en iyi şekilde hizmet edeceğiz. Bir kez daha Ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Hepinize afiyet olsun” dedi. 
Son Güncelleme: 14.05.2019 12:02
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37