Bölgenin en büyük lojistik sahası Tavşanlı'da

Bölgenin en büyük lojistik sahası Tavşanlı'da

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
30 Mayıs 2019 Perşembe 15:28
 Bölgenin en büyük lojistik sahası Tavşanlı'da

 

Gebze Tavşanlı mahallesinde 2 yıldır hizmet veren ve 32 dönümlük işletme alanıyla bölgenin en büyük lojistik sahası olma özelliğini taşıyan İmpar Lojistik’in  sahibi  Ersen Dikmen, “Yeni yatırım planlarımızı hayata geçirerek büyümeye katkı sağlayacağız” dedi.

Gebze’ye lojistik  olarak yeterince hizmet verilmediğini belirten Dikmen şunları söyledi:
 
Ülke ekonomimizin durumunu herkes gibi biz de yakından takip ediyoruz. Bu sıkıntılı durumu atlatmamız için tek yol daha çok üretmek, ihracatımızı arttırıp ülkeye döviz girdisi sağlamak. İhracat dendiği  zaman herkesin aklına ürün ihracatı geliyor. Ama servis ihracatı da bu konuda çok önemli. 

İmpar Lojistik olarak bizim amacımız ihracatçılarımıza alternatif lojistik çözümler üretmek ve yeni öneriler sunmak. Onların dış pazarda rekabet etmeleri için ellerini kuvvetlendirmek. Ülkemize döviz girişini sağlamalarına yardımcı olmak. 

Gebze bölgemiz Türkiye ihracatının kalbi konumunda. Görünen o ki bu bölgede yatırımlar güçlenerek devam edecek. Katıldığımız birçok çalıştaylarda söylediğimiz gibi altyapıda eksiklerimiz var. 
Lojistik olarak bölgeye yeterince hizmet verilemiyor. Her şeyi devletten beklememiz gerekiyor. Biz de İmpar Lojistik olarak yeni yatırım planlarımızı hayata geçirerek büyümeye katkı sağlayacağız” dedi.

Son Güncelleme: 30.05.2019 15:31
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37