Büyükakın: Kocaeli’nin turizm yönünü ortaya çıkaracağız

Büyükakın: Kocaeli’nin turizm yönünü ortaya çıkaracağız

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
08 Temmuz 2019 Pazartesi 20:11
Büyükakın: Kocaeli’nin turizm yönünü ortaya çıkaracağız
Başkan Büyükakın, Kocaeli’nin çekim merkezlerinden biri olan Ormanya’da ziyaretçilerle bir araya geldi.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, dört bin dönümlük alanda Kocaeli halkının ve komşu illerden gelen ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği Ormanya’da vatandaşlarla bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu’nun da yer aldığı incelemede, vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştiren Başkan Büyükakın, “İnsanımızın aile fertleriyle doğa ve hayvanlarla iç içe olması, çocuklarıyla huzurlu bir gün geçirmesi bize mutluluk veriyor. Bu mutluluğa belli zamanlarda biz de şahitlik ediyoruz” dedi.  

SANAYİ ŞEHRİ ALGISINI KIRACAĞIZ

Büyükşehir Belediyesi olarak büyük emek verdiğimiz doğal yaşam parkımıza Kocaeli halkı ve çevremizdeki illerden gösterilen ilgi ile Ormanya’nın bir cazibe merkezi haline geldiğini ifade eden Başkan Büyükakın, “Biz Kocaeli’nin “Sanayi Şehri” algısını bu çaptaki büyük projelerle kırıp şehrin güzellikleriyle birlikte turizm yönünü de ortaya çıkaracağız” vurgusu yaptı.  

Ormanya’yı ziyaret eden vatandaşların memnuniyetlerine ve mutluluklarına ortak olan Başkan Büyükakın, “Büyükşehir Belediyesi olarak Ormanya’ya çok büyük önem veriyoruz. Halkımızın bu alanda daha mutlu olması için çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdüreceğiz” ifadelerini de sarf etti. 
AVRUPA’NIN EN BÜYÜĞÜ ORMANYA


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafında yapılan Avrupa’nın en büyük doğal yaşam parkı olma özelliğine sahip olan Ormanya’nın açıldığı günden beri yoğun ilgi görmeye devam ettiğine de dikkat çeken Başkan Büyükakın, “Doğal çevresiyle birlikte dört bin dönümlük alana kurulu olan doğal yaşam parkımız Hayvanat Bahçesi, Vahşi Yaşam Alanı, Çadır ve Karavan Kamp Alanı, Yürüyüş ve Bisiklet Parkurları, Yaban Hayat Rehabilitasyon Merkezi ve Doğa Okulu olmak üzere 6 ana bölgeden oluşuyor. Bu sayede halkımızın tüm beklentilerine ve ihtiyaçlarına cevap veriyoruz” diyerek açıklamalarını tamamladı. Başkan Büyükakın, Ormanya’ya gelen vatandaşlarla ve çocuklarla hatıra fotoğrafı ektirmeyi de ihmal etmedi.

Son Güncelleme: 08.07.2019 20:14
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37