banner55

Büyükakın: Milletimizin hizmetinde olmadığımız bir dakika dahi olmayacak

Büyükakın: Milletimizin hizmetinde olmadığımız bir dakika dahi olmayacak

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
19 Nisan 2019 Cuma 10:59
Büyükakın: Milletimizin hizmetinde olmadığımız bir dakika dahi olmayacak

Başkan Büyükakın, "Kocaeli’nin her köşesindeki ihtiyaç sahibi vatandaşımızın derdine derman olacak, onu sahiplenecek ve güzel bir yaşama kavuşması için adım atacağız” açıklamasını yaptı.  

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve meclis üyelerini, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve yönetimlerini, Gebze Samsunlular Dernek Başkanı Şakir Töngel ve beraberindeki heyetin yanı sıra Kars Ardahan Iğdır Sanayici iş Adamları Dernek Başkanı Meşaik Karakuş ve yönetim kurulu üyeleri ile Dilovası ilçesi muhtarlarını makamında konuk etti.

Yeni yönetim modelinden vatandaşa dönük tüm hizmetlerin kent geneline yayılani projelerini konuklarına ileten Başkan Büyükakın, “Gönül Belediyeciliği ile milletimizin hizmetine talip olduk. Bizlere güvenen ve büyük teveccüh gösteren hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bu inanca ve güvene layık olacagız, milletimizin hizmetinde olmadığımız bir dakika dahi olmayacak” dedi.

GÜZEL BİR YAŞAMA KAVUŞMASI İÇİN ADIM ATACAĞIZ 


Kentlilik bilincinin yanı sıra üretimin ve hizmetin o kentte yaşayan insanlar için çok önemli olduğunu dile getiren Başkan Büyükakın, nazik ziyaretleri için konuklarına teşekkür etti. Kocaeli’nde her vatandaşın derdiyle dertleneceklerini de söyleyen Büyükakın, sahadan gelecek bilgilerin önemine vurgu yaparak, “Bizlerin tek amacı var, vatandaşımızın huzuru ve mutluluğu. Bu noktada yerel yönetimlere ne kadar sorumluluk düşüyorsa, STK’lara da büyük görev düşmektedir. Yerel yönetimler olarak alt ve üst yapıda yatırımlarımız sürecek olmasına karşın, sosyal alanda da bizlerin büyük görevi var. Bu nedenle Kocaeli’nin her köşesindeki ihtiyaç sahibi vatandaşımızın derdine dermen olacak, onu sahiplenecek ve güzel bir yaşama kavuşması için adım atacağız” ifadelerini sarf etti. 

İSTEK VE ÖNERİLERİNİ BELEDİYE İLE PAYLAŞABİLECEK 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin tüm iletişim hatlarının açık olduğunu, ulaşılabilirlik açısından her hangi bir sorunun yaşanmayacağını da vurgulayan Başkan Büyükakın, “Vatandaşımız bilgiye ve hizmete erişimi için tüm iletişim kanalları 7 gün 24 saat açık olacak. Kocaeli’de yaşayan insanımız belediyeye erişebilecek, istek ve önerilerini paylaşabilecek” diye konuştu. 

Büyükakın ayrıca, her vatandaşın haftanın her günü, günün her saatinde, kentin her yerinde ve hayatın her alanında akıllı belediyecilik imkânlarından yararlanabileceğini de ifade etti.

Son Güncelleme: 19.04.2019 15:23
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37