Büyükşehir 153 Çağrı Merkezi hizmete başladı

Büyükşehir 153 Çağrı Merkezi hizmete başladı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
19 Aralık 2018 Çarşamba 17:21
 Büyükşehir 153 Çağrı Merkezi hizmete başladı

 

KOCAELİ (AA) - Vatandaş ile belediye arasındaki bürokrasiyi ortadan kaldıran Büyükşehir 153 Çağrı Merkezi, düzenlenen programla tanıtıldı.

İzmit Plaj Yolu Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Büyükşehir 153 Çağrı Merkezi'ndeki tanıtım toplantısında konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, merkezin hayırlı olmasını diledi.

Önemli bir projeyi daha hayata geçirdiklerini aktaran Başkan Karaosmanoğlu, "Kocaeli için en iyisinin, en güzelinin peşindeyiz. Kocaeli 2 milyonluk büyük bir aile. Ailemizin her ferdinden, huzurundan, rahatından, konforundan, ulaşımından, sağlıklı yaşamasından kısaca her şeyinden biz sorumluyuz. 

Bunun için Kocaeli’ye binlerce gözle bakıyor, daha ileri taşımak için el ele veriyoruz. Büyükşehir 153 Çağrı Merkezi’ni de Kocaeli’yi daha ileri taşımak, insanımıza değer vermek, şehrin sesine kulak kesilmek, her zaman irtibatta olmak için geliştirdik." ifadelerini kullandı.

Karaosmanoğlu, şöyle konuştu:

Büyükşehir 153’ün bir şikayet merkezi değil; bir çözüm merkezi, ortak yönetim platformu. Büyükşehir 153’te toplanan veriler, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Akıllı Şehir Yönetimi’nin altlığını oluşturacak. Sisteme giren her veri, her bilgi, her öneri, bazen bir çözüme, bazen bir projeye, bazen bir politikaya dönüşecek. Vatandaşımıza geri dönüp bize sunduğu katkı için teşekkür edeceğiz. 

Bu sistem Kocaeli’ne ve Büyükşehir’e ayrı bir değer katacak, halkımızla iletişimimiz daha güçlü olacak. 7’den 70’e halkımızın şehrimizle ilgili hayallerini bu merkezden alacağız. 153 Çağrı Merkezi bize ışık tutacak, yönetimin hizmetlerle ilgili daha sağlıklı karar vermesine yardımcı olacak.

Son Güncelleme: 19.12.2018 17:25
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37