Büyükşehir’'de görev değişiklikleri yapıldı

Daire başkanlıklarında değişiklik

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
19 Eylül 2016 Pazartesi 23:26
Büyükşehir’'de görev değişiklikleri yapıldı
Büyükşehir’de daire başkanlıkları ve şube müdürlüklerinde yeni görevlendirmeler yapıldı.
 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'’nde yeni görev değişiklikleri yapıldı. Yeni Genel Sekreter Yardımcılıklarının belirlenmesinin ardından daire başkanlıkları ve şube müdürlüklerinde de yeni atamalar yapıldı.
 
DAİRE BAŞKANLIKLARINDA DEĞİŞİKLİK
Ali Yeşildal'’ın Genel Sekreter Yardımcılığı'’na getirilmesinin ardından Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'’na, Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı görevini yürüten Raşit Fidan atandı. 

Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı'’na Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanlığı görevini yürüten Ali Bilgi getirildi. 

Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanlığı'’na ise Fen İşleri Daire Başkanı Lütfi Efil, Fen İşleri Daire Başkanlığı'’na da Etüt Proje ve Keşif Şube Müdürü Serkan Ihlamur vekaleten atandı. 

Mustafa Altay'’ın Genel Sekreter Yardımcılığı'’na getirilmesinin ardından Ulaşım Dairesi Başkanlığı'’na Ulaşım Yapıları Kontrol Şube Müdürü Ayşegül Yalçınkaya vekaleten getirildi.
 
ŞUBE MÜDÜRLÜKLERİNDE DEĞİŞİKLİKLER
Ulaşım Dairesi Başkanlığı bünyesinde yer alan Raylı Sistemler Şube Müdürü Ahmet Çelebi, aynı daire başkanlığında Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü'’ne, Raylı Sistemler Şube Müdürlüğü’'ne mühendis Fatih Gürel vekaleten, Fen İşleri Daire Başkanlığı bünyesindeki Etüt Proje ve Keşif Şube Müdürlüğü'’ne mühendis Ercan Özkan vekaleten, Ulaşım Dairesi Başkanlığı bünyesindeki Ulaşım Yapıları Kontrol Şube Müdürlüğü’'ne Trafik Hizmetleri Şube Müdürü Görkem Abbasoğlu vekaleten atandı.

 
Son Güncelleme: 20.09.2016 09:32
Anahtar Kelimeler:
Araçİnegöl Belediyesi
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37