banner55

Caddelere park yasağı başlıyor

Zabıta bilgilendirme yapacak

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
28 Eylül 2016 Çarşamba 16:19
Caddelere park yasağı başlıyor
İzmit’te Turan Güneş ve Kadıköy Bağdat caddelerinde sol şeritlerde parklanma yasağı başlıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı tarafından, 29 Eylül Perşembe günü saat 08,30’dan itibaren İzmit Kadıköy Mahallesi Bağdat Caddesi’nin Santral-M. Ali Paşa arası ile Turan Güneş Caddesi’nin Bekirdere Üçyol-Santral arası boyunca her iki cadde üzerinde sol şeritlerde parklanma yasağı başlayacak açıklandı.
 
ZABITA BİLGİLENDİRME YAPACAK
Bu bağlamda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Trafik Zabıta Müdürlüğü ve İzmit Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince söz konusu caddelerde bilgilendirme ve katlı otoparka yönlendirme çalışması yapılacak. Ayrıca vatandaşlarımızın araçlarının çekilmemesi ve cezaya maruz kalmamaları için her iki cadde boyunca bilgilendirme ve yönlendirme tabelaları da konuldu.
 
KATLI OTOPARK MEVCUT
Bilindiği üzere Kadıköy Mahallesi’nde her iki caddeye ve bölgeye hizmet etmesi amacıyla kamyonet ve minibüslerin de park edebildiği bin 106 araç kapasiteli Büyükşehir Belediyesi Kadıköy Katlı Otoparkı, bu yılın mayıs ayında hizmete girmişti. Bu tarihten itibaren her iki cadde boyunca sol şeritlere park eden araçlar çekilecek, aynı zamanda cezai işlem de uygulanacak. 
Son Güncelleme: 30.09.2016 23:43
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37