Çağdaşkent Semt Meydanı ve Sosyal Tesisleri açılıyor

Çağdaşkent Semt Meydanı ve Sosyal Tesisleri açılıyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
15 Kasım 2018 Perşembe 15:10
Çağdaşkent Semt Meydanı ve Sosyal Tesisleri açılıyor

 
Çayırova Belediyesi’nin meydan projeleriyle sosyal yaşam alanlarını oluşturduğu uygulamasına yeni bir meydan ve sosyal tesisler daha eklendi. Akse Mahallesi Çağdaşkent Konutlarının çevresini saran Büyük Çağdaşkent Mesire Alanı içerisinde oluşturulan meydanın simgesi ise 8 metrelik saat kulesi oldu.

Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin özellikle sosyal yaşam alanlarına verdiği önemin simgeleri olan Semt Meydanları ve Sosyal Tesisler projelerine Çağdaşkent Semt Meydanı ve Sosyal Tesislerde katıldı. Açık ve kapalı alanlara sahip, 500 kişi kapasiteli olarak meydanın içerisinde inşa edilen ve hizmete sunulan sosyal tesis, iç tasarımı ve renkli görünümüyle büyük ilgi görüyor. 

17 Kasım Cumartesi günü saat 12.00’da yapılacak olan proje meydan düzenlemesiyle de örnek bir çalışma olarak gösteriliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, önceki dönem Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, milletvekilleri ve çok sayıda katılımcının beklendiği programda projenin tanıtımını da gerçekleştirilecek.

TANITIM PROGRAMI VE AÇILIŞ 17 KASIM CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 12.00’DA

Çevresinde çocuk oyun alanları bulunan, yürüyüş ve piknik alanlarıyla bütünleşen Çağdaşkent Semt Meydanı ve Sosyal Tesislerin estetik bir yapıya ve görünüme sahip olduğunu aktaran Belediye Başkanı Şevki Demirci, projenin ilçeye hayırlı olmasını diledi. Sosyal alanların arttırılmasıyla birlikte ilçedeki sosyal yaşamı canlandırdıklarını açıklayan Demirci, Cumartesi günü açacakları meydan projesinin açılışına tüm Çayırova'lıları davet etti. Saat 12.00’da açılacak projenin hem bölgeye hem de ilçeye değer kattığını da sözlerine ekleyen Demirci, yeni yeni meydan projeleriyle ilçenin tüm mahallelerinde projeler üretileceğini de belirtti.

DEMİRCİ: MEYDANLARIMIZ SOSYAL YAŞAM ALANLARIMIZI OLUŞTURUYOR

Çayırova’nın sosyal alanlarını oluşturan Semt Meydanları ve Sosyal Tesislerinin sayısının arttığına dikkat çeken Demirci, "2018 yılında hizmet seferberliğimizi taçlandıran projelerin başında gelen Çağdaşkent Semt Meydanı ve Sosyal Tesislerimizi tamamlayarak hizmete sunduk. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan çevreye, sanattan spora, altyapıdan üstyapıya, yeşilden modern ve prestijli caddelere kadar birçok alanda yaptığımız yatırımlarla ilçemizin değişim ve dönüşümünü büyük oranda tamamladık.

Bununla sınırlı kalmamak için açılış yılı olarak gördüğümüz 2018’de de yeni projelere başladık. 2 yeni semt meydanı inşa ederek birini hizmete sunduk. Yine trafik eğitim parkı, yeni mesire alanları ve parklar, altyapı, üstyapı gibi yatırımlarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz" dedi.
Son Güncelleme: 15.11.2018 20:27
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37