Çağrı Merkezi 2017'de 750 bin kişiye hizmet verdi

Çağrı Merkezi 2017'de 750 bin kişiye hizmet verdi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
03 Ocak 2018 Çarşamba 12:12
 Çağrı Merkezi 2017'de 750 bin kişiye hizmet verdi


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından yürütülen Çağrı Merkezi, 2017 yılında da vatandaşların yanında oldu. 2017 yılında 444 11 41 numaralı hattan Çağrı Merkezi’ni arayan 750 bin vatandaşa; ulaşım, ambulans, sosyal hizmetlerle ilgili hizmet sunulup, talep ve temennileri alındı. Ayrıca İzmit ve Gebze’de bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Bankoları ile 2 ayrı noktada vatandaşların tüm sorunlarını çözmek için yüz yüze temas kurmaya devam etti.

KONUSUNDA UZMAN PERSONELLER

Her biri farklı uzmanlık alanlarında 40’ın üzerinde personelin görev aldığı Çağrı Merkezi’nde günlük ortalama 5 Bin’e ulaşan çağrı kaydıyla hizmet veriliyor. Çağrı Merkezi numarasını tuşlayan vatandaşlar ihtiyacını belirleyip ulaşım, sosyal hizmet ve ambulans isteği için belirlenen numaraları tuşluyor. İhtiyaca göre konusunda uzman personele vatandaşlar kolaylıkla ulaşabiliyor. Vatandaşlar ihtiyaçlarını uzmanlar sayesinde karşılama imkanı buluyor.

2 AYRI NOKTADA YÜZ YÜZE TEMAS KURULUYOR

İzmit ve Gebze’de bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Bankoları ile 2 ayrı noktada vatandaşın tüm sorunlarını çözmek için yüz yüze temas kuruyor. Vatandaşlar ulaşım konusunda otobüs sefer saatleri, anlık olarak kullanacağı otobüsün konumu, güzergah, ücret bilgisi gibi bilgileri Çağrı Merkezi personelinden alabiliyor. Büyükşehir Belediyesi’nin ambulans hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşların da aradığı merkeze, sosyal yardım hizmetleri ile alakalı bilgiler de sorulabiliyor. Vatandaşlar ayrıca talep ve şikâyetlerini de sunma imkânı bulabiliyor. 


Son Güncelleme: 03.01.2018 12:14
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37