Çakır: Murat Satı bölgemize büyük katkı sağlıyor

Çakır: Murat Satı bölgemize büyük katkı sağlıyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
26 Aralık 2016 Pazartesi 14:52
Çakır: Murat Satı bölgemize büyük katkı sağlıyor


Bünyesinde 5 yıldızlı Double Tree By Hilton otelde bulunan BUREAU projesini hayata geçiren İşadamı Murat Mustafa Satı’yı ziyaret eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, “Bu tür büyük projeler hem bölgemize hem de bütün Türkiye’ye büyük katkı sunuyor. Böylesi uluslararası bir markayı Kocaeli’ye kazandırdığı için Murat Satı’ya teşekkür ediyoruz” dedi.

'İNŞALLAH AÇILIŞ KURDELASINI KESMEK İÇİN DE GELECEĞİM'
Kartepe’ye büyük değer kazandıracak BUREAU Projesini ziyaret eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır “Proje başladığında Murat beyi ziyaret ederek yapabileceğimiz bir görev var mıdır diye sormuştum. Bu gelişimde projenin nerede ise tamamlandığını gördüm ve çok sevindim. 

Bütün dünyanın bildiği tanıdığı böylesi  büyük bir markayı Kocaeli’ye kazandırmak için, Murat Satı’nın nasıl büyük emek harcadığını yakından biliyorum. Bu ikinci gelişim. İnşallah üçüncü ziyaretimi de projenin açılış kurdelasını kesmek için geleceğim. Murat Satı gibi yatırımcılar sayesinde bölgemizin de ekonomik konuda rahatlayacağına inancım tamdır” diye konuştu.

SAMİ ÇAKIR’A TEŞEKKÜR
Ziyareti için AK Parti Kocaeli milletvekili Sami Çakır’a teşekkür eden Murat Satı, "Sayın vekilimiz bizi hiç yalnız bırakmadı. Başından beri sürekli bölgeye bu tür yatırımların daha fazla gelmesi adına neler yapabileceğimizi konuştuk. 

İnşallah kendisini açılış günü de burada ağırlayacağız. Sami Çakır gibi siyasetçilerin daha fazla olması yatırımcılar içinde büyük şans" dedi. 
Son Güncelleme: 26.12.2016 14:57
Anahtar Kelimeler:
TAVGüçlü Batkın
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37