banner55

Çayırova Belediyesi 10. Sünnet Şöleni başlıyor

Çayırova Belediyesi 10. Sünnet Şöleni başlıyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Temmuz 2018 Salı 16:26
 Çayırova Belediyesi 10. Sünnet Şöleni başlıyor


Çayırova Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği Toplu Sünnet Şöleni 18 Temmuz Çarşamba günü Saat 18.00'da Belediye Hizmet Binası önünde bir dizi organizasyon ile gerçekleşecek. 
 
Çayırova Belediyesi tarafından bu yıl 10.’su düzenlenen toplu sünnet şöleninde daha önceden Anadolu Sağlık Merkezi ve Özel Gebze Konak Hastanesinde uzman hekimlerce  birinci sınıf hastane ortamında cerrahi müdahale ile sünnet işlemleri gerçekleştirilen 387 çocuk erkekliğe ilk adımlarını attı. 

Bugün saat 18.00’da Belediye Hizmet Binası önünde Kuranı Kerim tilavetinin okunmasıyla başlayacak olan sünnet merasiminde Çayırovalı çocuklar için dualar okunacak. 

Çocukların ve ailelerin gönüllerince eğlenmeleri için Bin 500 kişilik bir organizasyon düzenleyen Çayırova Belediyesi, katılımcılar için yemek ikramının yanı sıra çocuklara özel programlar hazırladı. Animasyon ve illüzyon gösterileri ile başlayacak olan program sürpriz sahne şovlarıyla devam edecek. Hem aileler hem de çocuklar için keyifli saatlerin yaşanacağı programda çocuklara dondurma, pamuk şekeri, Osmanlı macunu, patlamış mısır ikram edilecek.


Son Güncelleme: 17.07.2018 17:37
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37