banner55

Çayırova Belediyesi bugüne kadar 3910 vatandaşa iş buldu

Çayırova Belediyesi bugüne kadar 3910 vatandaşa iş buldu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
10 Şubat 2017 Cuma 12:32
 Çayırova Belediyesi bugüne kadar 3910 vatandaşa iş buldu



Sanayi kuruluşları,
kamu kurumları ve özel sektör alanında işveren ile  iş arayan vatandaşlar arasında köprü görevi yapan Çayırova Belediyesi Mavi Masa İŞKUR Hizmet Noktası, ayda yaklaşık 45 vatandaşa iş bulurken, 2016 yılı içerisinde 511 vatandaşa hizmet vererek yeni iş imkanları sağladı. 

Çayırova Belediyesi bünyesindeki Mavi Masa İŞKUR Hizmet Noktası, işsiz vatandaşımızın iş bulmasına yardımcı oluyor. Belediye’nin giriş katında bulunan Mavi Masa İŞKUR Hizmet Noktası’nda, Çayırova Belediyesi’ne iş aramak için gelen vatandaşın, ilk önce İşçi Bulma Kurumu’na kaydı yapılıyor. Daha sonra ise, işçi Bulma Kurumu web sayfası üzerinden durumuna uygun iş pozisyonlarına yönlendiriliyor. En önemlisi de meslek sahibi olmayan vatandaşlar, İŞKUR’un istihdam garantili meslek edindirme kurslarına kayıt yaptırılıyor. 

MAVİ MASA BİRİMİ İŞVEREN İLE İŞ ARAYAN 
VATANDAŞ ARASINDA ÖNEMLİ BİR KÖPRÜ

İşsizlik sigortası başvuru işlemleri yapılan vatandaşların, özgeçmiş (CV) bilgileri alınarak, özel firmaların durumuna uygun iş pozisyonlarına yerleştirilmesi sağlanıyor. Diğer taraftan Çayırova Belediyesi’ne personel talebi için gelen firmaların personel ihtiyacının temini de sağlanmış oluyor. İstihdama dayalı olarak hizmet veren Mavi Masa birimi, başladığı günden bugüne kadar yaklaşık 3910 vatandaşa iş imkanı sağladı. 
Son Güncelleme: 10.02.2017 13:57
Anahtar Kelimeler:
SakaryaFETÖ/PDYKarar
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37