Çayırova Belediyesi, Ramazan'a hazır

Çayırova Belediyesi, Ramazan'a hazır

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Mayıs 2018 Perşembe 01:29
Çayırova Belediyesi, Ramazan'a hazır


Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan boyunca, ayın ruhuna uygun etkinlikler yapan Çayırova Belediyesi, ilçenin 9 mahallesinde 16 farklı noktada binlerce kişiye iftar yemeği verecek. Müslüman aleminin heyecanla beklediği, birlik ve beraberliğe en çok vurgu yapılan ay olan Ramazan Ayı Çayırova’da ayrıca bir dizi etkinlik ile de yaşatılacak. 

Milli ve manevi değerleri yaşatmayı ön planda tutan belediye, düzenlediği programlarla 'Nerede o eski Ramazanlar?' dedirtmeyecek. Özellikle hızlı bir şekilde kentleşen ilçemizde sitelerde komşuluk ilişkilerini güçlendirmek amacıyla da ayrı iftar programları düzenlenecek.

ESKİ RAMAZAN AKŞAMLARI ÇAYIROVA'DA YAŞANIR

Eski ramazan akşamlarını ilçede yaşatmak amacıyla mahalle sakinlerine ve özellikle çocuklara bir sürpriz hazırlayan Çayırova Belediyesi, iftar yemeklerinin ardından çeşitli aktivite ve gösterilerle geceyi daha renkli hale getirecek. 18 Mayıs Cuma günü ilk iftar programını İnönü Mahallesi Mustafa Necati Ortaokulu bahçesinde yapacak olan belediye, iftar sonrası Meddah gösterileriyle mahalle sakinlerini güzel bir gün sunacak. Nasrettin Hoca, Hacivat, Karagöz, Kavuklu ve Pişekar orta oyunlarıyla hem çocuklar için hem de yetişkinler için birçok farklı etkinlikler gerçekleştirilecek. 

ÇAYIROVA’DA 10 BİNLERCE VATANDAŞ AYNI ANDA İFTAR YAPACAK

Özellikle çocuklara yönelik birçok program düzenleyen belediye onlara Osmanlı macunu, pamuk şekeri ve patlamış mısır ikram edecek. Mahallelerin nüfuslarına göre her gün farklı bölgelerde 1500 ve 2000 kişilik toplu iftar sofraları kuracak olan Çayırova Belediyesi, Ramazan ayı boyunca ilçenin tamamında 10 binlerce vatandaşın birlik ve beraberlik içerisinde iftar yapmalarını sağlayacak. 


Son Güncelleme: 17.05.2018 01:30
Anahtar Kelimeler:
Çayırova Belediyesi
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37