Çayırova'da açılan semt konaklarına şehitlerimizin ismi verildi

Çayırova'da açılan semt konaklarına şehitlerimizin ismi verildi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Kasım 2016 Perşembe 17:23
Çayırova'da açılan semt konaklarına şehitlerimizin ismi verildi
Çayırova Belediyesi’nin ilçe halkına eğitim, sanat, spor, sağlık, sosyal ve kültürel alanlarda hizmet götürdüğü Semt Konaklarının 2 yeni dev tesisi resmi törenle açıldı.

Emek Mahallesi Şehit Asb. Ömer Halisdemir ve Atatürk Mahallesi Şehit Yrb. İlker Çelikcan Semt Konaklarının açıldığı törene Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çayırova Belediyesi’nin Emek ve Atatürk Mahallelerine kazandırdığı Semt Konakları düzenlenen törenle açıldı. Bünyesinde anne-çocuk kulüpleri, bilgievleri, gençlik merkezleri, aile sağlık merkezi, spor alanları, sosyal ve kültürel alanlar ile muhtarlık bürosu barındıran Semt Konaklarının açılışı renkli görüntülere sahne oldu. Aynı anda Emek Mahallesi Şehit Asb. Ömer Halisdemir ve Atatürk Mahallesi Şehit Yrb. İlker Çelikcan Semt Konaklarının açıldığı törende katılımcılara yine semt konakları çatısı altında eğitim alan öğrencilerin gösterileri sunuldu.



DEMİRCİ: 2 YENİ DEV TESİSİ HİZMETE SUNDUK
Açılış konuşmasında Semt Konaklarının hizmet üreten, hizmeti vatandaşların ayağına getiren, eğitim, sanat, spor, sağlık, sosyal ve kültürel alanlarda hizmet veren bir yapıya sahip olduğunu belirten Belediye Başkanı Şevki Demirci, 2 yeni dev tesisi hizmete açmanın mutluluklarını yaşadıklarını belirtti.

Semt Konaklarının sayısının 5’e yükseldiğini belirten Demirci, “Semt Konaklarımız bizim için önemli bir yatırım koludur. Her mahallemize Semt Konağı inşa ederek merkezi hizmet noktaları oluşturmayı hedefliyoruz. Şu an da Semt Konağı sayımız 5. İlerleyen süreçte 9 mahallemizde Semt Konaklarımız olacak ve projemizdeki hedeflerimize ulaşacağız. Bugün burada 2 yeni Semt Konağımız olan Emek Mahallesi Şehit Asb. Ömer Halisdemir ve Atatürk Mahallesi Şehit Yrb. İlker Çelikcan Semt Konaklarının açılışında buluştuk.

Emek Mahallesine inşa ettiğimiz Şehit Asb. Ömer Halisdemir Semt Konağımızın yanı sıra yine mahallemizde Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte ciddi yatırımlara imza attık. Altyapı ve üstyapı noktasında hizmetlerimiz oldu. Mahallemizin en önemli ulaşım arteri olan Bosna Caddesini yeni görünümüne kavuşturduk. Ayrıca yine mahallemizde 20.000 metrekare büyüklüğünde parkımızı hizmete açtık. Doğalgaz çalışmalarımızı tamamladık. Kısacası Emek Mahallemizin eksikliklerini birer birer tamamlama adına çalıştık.” dedi.
Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin ardından selamlama konuşması yapan Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Semt Konaklarının çok güzel hizmet olduğunu söyledi. Semt Konaklarının amacına ulaşması için tesislerden iyi istifade edilmesi gerektiğini belirten Çelenkoğlu, yine Semt Konağı içerisinde hizmet veren Aile Sağlığı Merkezi’nin daha iyi ortamlarda hizmet verme şansını yakaladığını söyledi.





KARAOSMANOĞLU: BİZİM SİYASETTEN ANLADIĞIMIZ 
HALKIMIZA GÜZEL İNSANIMIZA HİZMET ETMEKTİR
“Bizim siyasetten anladığımız halkımıza, güzel insanımıza hizmet etmektir. İnsana hizmet etmek, insana yatırım yapmak bizim önceliğimizdir. Çayırova’mız yeni yeni gelişen, hızla büyüyen bir ilçe. Bu çerçevede yatırımlarımızı birer birer ilçemize kazandırmaya çalışıyoruz. Altyapı, üstyapı, ulaşım, çevre gibi yatırımlarımızın yanı sıra eğitim alanında da yatırımlar yapıyoruz. 

En güzel hizmetlerimizden bir tanesi de çocuklarımızın, hanımefendilerin ve vatandaşlarımızın hizmet aldığı Semt Konaklarıdır. İçerisinde sağlık ocakları, muhtarlık, çocuklarımız, için gençlerimiz için yeteneklerini kabiliyetlerini geliştirecekleri, kendilerini hayata en güzel şekilde hazırlayacakları çok güzel eğitim hizmetleri var. En büyük kazancımız çocuklarımızı gençlerimizi geleceğe güzel hazırlamak. İyi insanlar olarak onları hayata kazandırmaktır. Onların iyi yetişmesi için biz belediye olarak sorumluluk alıyoruz, bunları görev olarak kabul ediyoruz.” dedi.

Emek Mahallesi Şehit Asb. Ömer Halisdemir ve Atatürk Mahallesi Şehit Yrb. İlker Çelikcan Semt Konaklarının açıldığı tören kurdele kesimi ile devam etti. Açılış töreninin akabinde Emek Mahallesi Şehit Asb. Ömer Halisdemir Semt Konağı bünyesindeki hizmet noktalarını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na gezdiren Demirci, hizmetler hakkında bilgiler verdi. Sınıfları ziyaretinde Bilgievinde Türkçe eğitimi alan Suriyeli ailelerin çocukları ile de sohbet eden Karaosmanoğlu, Anne-Çocuk Kulüplerini de ziyaret etti.

 
Son Güncelleme: 17.11.2016 17:35
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37