Çayırova’da at binicilik tesisi ve cirit alanı açılıyor

Çayırova’da at binicilik tesisi ve cirit alanı açılıyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
24 Kasım 2016 Perşembe 16:39
Çayırova’da at binicilik tesisi ve cirit alanı açılıyor
Sosyal belediyecilik alanında birçok projeye imzasını atan Çayırova Belediyesi, At Binicilik Tesisi ve Cirit Alanını hizmete açıyor.

Temel altyapı ve yatırım hizmetlerini hızla sürdüren, aynı zamanda sosyal kültürel çalışmalara da ağırlık veren Çayırova Belediyesi, kısa süre önce yapımını tamamladığı At Binicilik Tesisi ve Cirit Alanını açıyor. 

İlçede faaliyet gösteren 2 ayrı atlı spor kulübüne tahsis edilen tesisi kısa bir sürede tamamlayan belediye, devasa bir cirit alanını da tesisin hemen ön tarafında oluşturdu. 2 ayrı atlı spor kulübüne verilen ve 20’ye yakın atın barınabileceği tesiste idari bölümler, at bakım ve temizlik bölümleri de yer alıyor.

TESİS CİRİT ŞÖLENİ İLE AÇILIYOR
Kuştepe Ormanı ve Küçük Vadi arasında kalan alanda inşa edilen tesis cirit şöleni ile açılıyor. 26 Kasım Cumartesi günü saat 14.00’da açılacak tesis, 5. Geleneksel Cirit Şölenine ev sahipliği de yapacak. 

4 ayrı spor kulübünün katılımı ile gerçekleştirilecek cirit şöleninde Bursa Ata Atlı Spor Kulübü, Darıca Atlı Spor Kulübü, Uşak Bir Eylül Atlı Cirit Spor Kulübü ve ev sahibi olarakta Çayırova Anadolu Spor Kulübü mücadele edecek. 
Son Güncelleme: 24.11.2016 16:46
Anahtar Kelimeler:
BursaUludağKarKış
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37