Çayırova'da Cumhuriyet Bayramı'nın 95.yıldönümü coşkuyla kutlandı

Çayırova'da Cumhuriyet Bayramı'nın 95.yıldönümü coşkuyla kutlandı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
30 Ekim 2018 Salı 18:16
 Çayırova'da Cumhuriyet Bayramı'nın 95.yıldönümü coşkuyla kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çayırova’da coşkuyla kutlandı. Şehit İlhan Kartal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin hazırladığı program 28 Ekim Pazar günü gerçekleştirilen Çelenk Sunma Töreni ile başlayıp, 29 Ekim Pazartesi günü Mehmet Akif İlkokulu önünde düzenlenen programla devam etti.

İLÇE KAYMAKAMI HASAN GÖZEN, TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

Çayırova ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Kaymakamlık binasında Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’in tebrikleri kabul etmesi ile başladı. Kaymakamlık makamında düzenlenen tebrik kabulüne Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, siyasi parti temsilcileri, kaymakamlık ve belediye yetkilileri, okul müdürleri, şehit yakınları ve gaziler, sivil toplum kuruluşlarının yetkilileri ve birçok kurum ve kuruluşların yöneticileri katıldı. Tebrik kabulünden sonra program Mehmet Akif İlkokulu önünde düzenlenen törenle devam etti.

KUTLAMALAR MEHMET AKİF İLKOKULU ÖNÜNDE DEVAM ETTİ

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ve Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin halkın ve öğrencilerin bayramlarını tebrik etmesi ile başlayan program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı ile devam etti. 

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen şunları söyledi: 

Milletimizin demokrasi, temel hak ve özgürlükler gibi evrensel değerlerle buluştuğu Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutlamaktayız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük eserimdir dediği Cumhuriyet, bağımsızlığımız ve vatanımızın bölünmez bütünlüğü için milletçe verdiğimiz mücadele sonucunda kazanılmış büyük bir zaferdir. 

Günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunmasının ardından Demirsac Ortaokulu öğrencileri yöresel halk oyunları gösterilerini sundu. 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çerçevesinde düzenlenen şiir, kompozisyon, resim ve spor branşlarında düzenlenen yarışmalarda derece elde eden öğrencilere Çayırova Belediyesi tarafından hazırlanan ödüller protokol üyelerince takdim edildi. Ödül töreninin hemen ardından resmigeçit töreni gerçekleştirildi. Geçit töreni boyunca Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ve Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci öğrencileri ayakta selamladı.
Son Güncelleme: 30.10.2018 18:23
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37