Çayırova'da istihdam amaçlı çalışmalar artıyor

Çayırova'da istihdam amaçlı çalışmalar artıyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
14 Şubat 2018 Çarşamba 21:01
Çayırova'da istihdam amaçlı çalışmalar artıyor


Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, İnsan Kaynakları Dayanışma Derneği Başkanı Ömür Koç ve ilçe genelinde faaliyetlerini sürdüren fabrikaların insan kaynakları yetkilileriyle düzenlenen toplantıda bir araya geldi. 

DEMİRCİ: YILDA 1000'İN ÜZERİNDE İSTİHDAM SAĞLIYORUZ

Düzenlenen toplantıda Çayırova Belediyesi bünyesinde istihdama yön verme adına İŞKUR ile ortaklaşa Mavi Masa Departmanı'yla iş imkanı oluşturmaya yönelik çalışmalar yürüttüklerinin altını çizen başkan Demirci, fabrikaların insan kaynakları yetkilileriyle iş gücü hakkında fikir alışverişinde bulundu. 

Çayırova'nın ve bölgenin sanayi gücünün tartışılmaz bir düzeyde olduğunu aktaran Demirci, yıllık baz alındığında ortalama 6000’e yakın iş talebi olduğunu ve bu taleplerin fabrikalara ulaştırılarak her yıl 1000’in üzerinde istihdam sağlandığını da sözlerine ekledi.

"MESLEKİ KURSLARLA İSTİHDAMI DESTEKLİYORUZ"

Gerçekleşen toplantıda sanayi kuruluşlarının insan kaynakları yetkililerini de dinleyen Demirci, Çayırova’daki ve çevresindeki işsizlik oranını düşürmek, beyaz yaka ve mavi yaka alanlarındaki eksiklikleri gidermek adına çalışmaların arttırılmasını arzuladıklarını ve belediye olarakta Mavi Masa birimiyle her zaman sanayi kuruluşlarına istihdam yönünde katkı sağlayacaklarını söyledi.

Ayrıca mesleki eğitim kursları alanlarında da hizmet verdiklerini açıklayan Demirci, bu alanlarda kurs gören vatandaşların bir adım daha önde olduğunu ve deneyim kazanma adına ilerleme kaydettiklerini de sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 14.02.2018 23:14
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37