Çayırova’da Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatı hızla ilerliyor

2017 yaz dönemine yetiştirilmeye çalışılıyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
11 Ekim 2016 Salı 13:45
 Çayırova’da Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatı hızla ilerliyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Çayırova Belediyesi işbirliği ile geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatı hızla ilerliyor.

Yaklaşık 11 Milyon liralık bir bütçeyle ilçeye kazandırılacak olan Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzu projesinde, 2017 yılı yaz dönemine yetiştirilmesi için çalışmalar büyük titizlikle yürütülüyor. 

3 dönümlük alan içerisinde inşaat çalışması devam eden Yarı Olimpik Yüzme Havuzu toplam 4 bin metrekare kapalı alana sahip olacak. Tesiste 46x14 metre ölçülerinde yüzme havuzu ile 6x9 metre ölçülerinde çocuk havuzu olmakla birlikte idari ofisler, kafeterya, fitness salonu, dinlenme alanı, soyunma odaları, duş alanları, sağlık odası, antrenör odası, bay-bayan mescit, güvenlik ve resepsiyon da yer alacak. Uzay çatı sistemi ile Kocaeli’de tek olan tesis modern mimari yapısıyla da farkını ortaya koyarak Çayırova'ya en kısa zamanda kazandırılacak.

DEMİRCİ :ÇAYIROVA SPORUN DA MERKEZİ
Başkan Demirci; ilçemizin en büyük eksiklerinden biri yüzme havuzumuzun olmamasıydı. Çayırova'da yediden yetmişe herkese hitap edebilecek yarı olimpik yüzme havuzu projesini tamamlama yolunda hızla ilerliyoruz. 

Konumu itibariyle Akse Mahallesi içerisinde yer alan havuzumuza Çayırova'nın her mahallesinden ulaşım çok kolay. İlçemizde bir çok yetenekli gencin olduğundan şüphem yok, kendi becerilerini ortaya çıkartacak fiziksel ortamı ve spor yapma imkanı bulamayan çocuklarımız için belediye olarak üstümüze düşen tüm gayreti sarf ediyoruz. Tüm üstümüze düşeni yapıyoruz. 

Burada verilen eğitimlerle Çayırova'dan yüzme şampiyonları çıkartma hedefindeyiz. Aynı zamanda her yaştan insanın aktivitelerini gerçekleştirebileceği, yarı olimpik yüzme havuzumuzda kadınlara özel günlerle de onlara rahat edebilecekleri güvenli ve huzurlu ortamlar sunacağız. 
Son Güncelleme: 11.10.2016 23:21
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37