Çayırova'da yıl sonu sergisi ve gençlik şöleni büyük ilgi gördü

Çayırova'da yıl sonu sergisi ve gençlik şöleni büyük ilgi gördü

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
15 Mayıs 2018 Salı 14:59
Çayırova'da yıl sonu sergisi ve gençlik şöleni büyük ilgi gördü

Çayırova Belediyesi eğitim birimleri olan Anne-Çocuk Kulüpleri, Bilgievleri ve Gençlik Merkezi kursiyerleri bir yıllık dönemi geride bıraktılar. Kursiyer veliler yıl içerisinde öğrendikleri bilgiler ile hazırladıkları ürünleri yıl sonu sergisinde tanıttılar. 

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, İlçe Milli eğitim Müdürü Azmi Tunç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İbrahim Şahin, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür ve çok sayıda vatandaşın katıldığı sergide kursiyerlerin bir yıl boyunca yaptıkları çalışmalar sergilendi. Anne-Cocuk Kulüpleri Bilgievleri ve Gençlik Merkezinde olan velilerin yıl boyunca hazırlamış olduğu el sanatları sergisinde iğne oyası, tel kırma, kurdele nakısı, ebru sanatı, bebek örgüsü gibi çeşitli alanlarda 3 bin eser sergilendi. 

3 BİN ESER GÖRÜCÜYE ÇIKTI
Kursiyer velilerin yapmış olduğu resimlerinde yer aldığı sergi tüm katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü. Çayırova Belediyesi Gençlik Merkezi Müzik Kulübü Öğrencileri tarafından hazırlanan mini konser ile daha çok eğlenceli vakit geçiren katılımcılar, sergi alanındaki kermesten çeşitli hediyelik eşya da aldılar. Sergiye katılan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, yaptığı konuşmasında tüm velileri tebrik etti.  

Demirci, "Belediye bünyesindeki eğitim kurumlarımızda çocuklarımızın yanı sıra velilerimize de çeşitli konularda ücretsiz kurs ve eğitim imkanı sunuyoruz. Vatandaşlarımızın sosyal ve kültürel gelişimlerine destek olarak onlara bilgi ve beceri kazandırmak, okuma yazmayı bilmeyenlere uzman öğretmenlerle okuma yazma öğretmek, eksik kalan eğitimlerine yardımcı olmak, kültürel miraslarımızı yaşatmak ve yaygınlaştırmak amacıyla her mahallede olan Anne-Çocuk Kulüpleri, Bilgievleri ve Gençlik Merkezlerimizle hem çocuklarımızın, gençlerimizin hem de velilerimizin hizmetindeyiz. Eğitim kurumlarımızda olan öğrenci ve velilerimizle beraber 10 bini aşkın nüfusumuzla biz büyük bir aileyiz" dedi. 

Son Güncelleme: 15.05.2018 15:08
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37