Cemil Yaman'dan Bıyık'a hayırlı olsun ziyareti

Cemil Yaman'dan Bıyık'a hayırlı olsun ziyareti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
15 Nisan 2019 Pazartesi 15:40
Cemil Yaman'dan Bıyık'a hayırlı olsun ziyareti

 


Ak Parti
Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, beraberinde Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve ilçe yöneticisi Mevlüt Kocagöz ile birlikte Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı makamında ziyaret ederek tebrik edip görevinde başarılar diledi.

Yaman, ziyarette Ak kadroların yeni dönemde de geçmiş dönemlerde olduğu gibi şehre önemli eserler kazandıracağına olan inancını dile getirirken, "Yerel seçimlerde emeği olan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Sizleri de tebrik ederek görevinizde başarılar diliyorum, ekibinizle birlikte Darıca’ya güzel hizmetler yapacağına inancımız tamdır" dedi.

Ziyaretlerinden dolayı Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’a teşekkür eden Başkan Bıyık ise 31 Mart Yerel Seçimlerinde elde edilen başarıda bütün Ak Partili kadroların önemli rolü olduğunu söylerken “ilçemizde başarılı bir seçim dönemi geçirdik. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, Parti rozetimizi bir tarafa bıraktık, halkımızın bizlere emanet ettiği görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacağız" dedi.
Son Güncelleme: 15.04.2019 15:41
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37