banner55

Çiftçi’den çocuklara ziyaret, Anadolu Vakfı'na plaket

Çiftçi’den çocuklara ziyaret, Anadolu Vakfı'na plaket

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Haziran 2019 Çarşamba 15:26
 Çiftçi’den çocuklara ziyaret, Anadolu Vakfı'na plaket
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Anadolu Sağlık Merkezi’nde sünnet olan çocukları ziyaret ederek, desteklerinden dolayı vakıf sosyal sorumluluk projeleri müdürü Hansoy Toygun Şenüçler’e plaket verdi.

 Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Temmuz ayının ilk haftasında gerçekleşecek olan sünnet şöleni öncesinde Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfının destekleri ile sünnet olan ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını Anadolu Sağlık Merkezi’nde hastanesinde ziyaret etti. 

Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı Sosyal Sorumluluk Projeleri Müdürü Hansoy Toygun Şenüçler tarafından karşılanan ve vakfın hizmetleri ile ilgili bilgiler alan Başkan Çiftçi, bölgemizin önemli sağlık kuruluşlarından biri olan ve bölgedeki ihtiyaç sahiplerine sosyal sorumluluk projesi kapmasında hizmet veren vakıf yöneticilerine teşekkür etti. 

Vakfın desteği ile sünnet olan çocukları hastanede ziyaret eden Başkan Çiftçi, desteklerinden dolayı vakıf sosyal sorumluluk projeleri müdürü Hansoy Toygun Şenüçler’e plaket verdi.

Son Güncelleme: 12.06.2019 15:28
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37