banner55

Çocukların hayal dünyası BUREAU'da canlanacak

Çocukların hayal dünyası BUREAU'da canlanacak

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
21 Mart 2018 Çarşamba 11:30
  Çocukların hayal dünyası BUREAU'da canlanacak


Ekranların sevilen yüzü Berkan Aslan tarafından Kocaeli TV ekranları için hazırlanan ve çok geniş bir kesim tarafından takip edilen 'Berkan Aslan İle Çocukların Hayal Dünyası'nın çekimleri bundan böyle 5 yıldızlı Double Tree By HİLTON Oteli'nin de bünyesinde bulunduğu BUREAU projesinde çekilecek.

BERKAN ASLAN İLE ÇOCUKLARIN HAYAL DÜNYASI

Çocukların kişisel gelişimleri ile ilgili hazırlanan ve geniş bir kitle tarafından takip edilen 'Berkan Aslan ile Çocukların Hayal Dünyası' programının her hafta Kocaeli TV’de yayınlandığını söyleyen yapımcı Berkan Aslan, "Projeye başlarken işin doğrusu bu kadar ilgi göreceğimizi tahmin etmiyorduk. Kısa zaman içerisinde ekranların en çok seyredilen programları arasında yer aldık. Seyircilerimize daha iyi görüntü sunmak adına bundan sonraki çekimlerimizi Kocaeli’nin yüzakı olan 5 yıldızlı Double TreeBy HİLTON Oteli'ni de bünyesinde bulunduran BUREAU projesinde yapmanın daha uygun olacağını düşündük" dedi.

5 YILDIZLI PROGRAM 5 YILDIZLI PROJEDE

BUREAU projesinin şu an bölgenin en prestijli ve donanımlı bir yapıda olduğunu söyleyen Berkan Aslan, "BUREAU projesini hayata geçiren Murat Mustafa Satı ile geleceğimizin teminatı çocuklarımız için hazırladığımız program hakkında görüştükten sonra, programı BUREA projesinde yapabileceğimizi söyledi. Böylesi muhhteşem bir projede çocuklarımız için hazırlayacağımız bir program sunmak bizi çok mutlu edecek. Murat beye yaklaşımından dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

ÇOCUKLARIMIZ  GELECEĞİMİZİN TEMİNATI

Kocaeli TV'de gösterilen 'Berkan Aslan İle Çocukların Hayal Dünyası' isimli program seyretttiğini ve çok beğendiğini söyleyen Murat Mustafa Satı ise, "Herşey bir hayal ile başlar. Herkes tarafından bilinen HİLTON markasını Kocaeli’ye kazandırmak bizim için de bir hayal ile başladı ve şu an proje tamamlanma noktasında. 

Dolayısı ile Berkan Aslan tarafından çocuklarımızın hayallerini ortaya çıkaracak bir proje bizi de heyecanlandırdı. Programın çekimi için projemizin bünyesinde televizyon stüdyoları kurulması ve programın burada çekilmesi bizim için de bir sosyal sorumluluk projesidir. Hayaller gerçek olmaya adaydır. Umarız çocuklarımızın hayalleri gelecekte ülkemiz için başarılı teknolojik buluşların hayata geçmesine vesile olur" dedi.

PROTOKOL İMZALANDI, ÇEKİMLER BAŞLAYACAK

'Berkan Aslan İle Çocukların Hayal Dünyası' isimli televizyon programının hazırlanacağı BUREU bünyesindeki stüdyolar için anlaşmanın yapıldığını ve sözleşme için imzaların atıldığını söyleyen yapımcı Berkan Aslan, stüdyoların teknik donanımlarının tamamlanması ile çekimlerin de başlayacağının müjdesini verdi. 

Son Güncelleme: 21.03.2018 11:32
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37