Çorum'da ki kazada Darıcalı aile yok oldu 3 ölü, 2 yaralı

Yol kenarında duran otobüse çarptı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
18 Mayıs 2016 Çarşamba 00:31
Çorum'da ki kazada Darıcalı aile yok oldu 3 ölü, 2 yaralı
Çorum'da hafif ticari aracın, yolcu otobüsüne arkadan çarpması sonucu, 3 kişi öldü, iki kişi yaralandı. Darıca'da ikamet eden Muhammet Şahin ve eşi Halime ile annesi Fatma Şahin olay yerinde yaşamını yitirdi. Oğlu Yakup Şahin ile otobüs yolcusu Gülfer Gözüpek yaralandı.


YOL KENARINDA DURAN OTOBÜSE ÇARPTI
Kaza önceki sabah Çorum'un Osmancık İlçesi Ardıç Köyü yakınlarında meydana geldi. Darıca'dan Erzurum'a giden 55 yaşındaki Muhammet Şahin yönetimindeki 41 U 4829 plakalı ticari araç, Amasya'a giden ve yolcu almak için yol kenarında duran 05 HF 639 plakalı yolcu otobüsü ile çarpıştı. 

Kazada sürücü Muhammet Şahin, eşi 55 yaşındaki Halime Şahin ve annesi 80 yaşındaki Fatma Şahin öldü. Yanlarında bulunan oğlu 29 yaşındaki Yakup Şahin ile otobüste yolcu olarak bulunan Gülfer Gözüpek yaralandı. Yaralılar, çağrılan ambulansla Osmancık Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

DARICA'DA SONSUZLUĞA UĞURLANDILAR
Darıca G.B yönetim kurulu üyesi Muhammet Ali Özdağ, üç yakın akrabasını trafik kazasında kaybetti. Kazada hayatını kaybeden isimlerin Darıca G.B Alt Yapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed Ali Özdağ'ın teyzesi ve eniştesi olduğu öğrenildi. 

Dün Aşıroğlu Merkez Camii'nde kılınan öğle namazının ardından Nenehatun Mezarlığı'na defnedilen Özdağ'ın yakınları, dualarla son yolculuklarına uğurlandılar. Cenaze törenine, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Pehlivan, CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, KEDFE Başkanı Tekin Dursun, Darıca Belediyesi meclis üyeleri ve spor camiasından çok sayıda isim katıldı. 
Son Güncelleme: 18.05.2016 10:07
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37