Dalkılıç: İşçi kardeşlerimizin yanındayız

Dalkılıç: İşçi kardeşlerimizin yanındayız

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
22 Ocak 2019 Salı 17:13
Dalkılıç: İşçi kardeşlerimizin yanındayız

 

İzocam fabrikasında işçilerin başlattıkları greve katılarak hak arayışlarına destek veren Saadet Partisi Dilovası Belediye Başkan Adayı Ercan Dalkılıç, işçilerin meşru hak arayışlarının sonuna kadar arkalarında olduklarını dile getirerek, "Dileğimiz iki tarafın da en kısa sürede anlaşması ve grevin sona ermesidir" dedi.

İşçinin hakkının altının teri kurumadan verilmesi gerektiği inancına sahip olduklarının altını çizen Saadet Partisi Dilovası Belediye Başkan Adayı Ercan Dalkılıç, İzocam fabrikasında işçilerin gerçekleştirdikleri grevin, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıların en çarpıcı görüntülerinden birisi olduğunu ifade ederek, "Ülkede alım gücü yarı yarıya düştü. Çarşı, pazar ateş pahası. Birçok fabrika işçilerini süresiz izine çıkarıyor. Bir çoğu üretimi durduruyor. Ciddi bir sıkıntının eşiğindeyiz ama ekranlardan Polyannacılık oynanıyor. 

Ülkenin en büyük sanayi kentlerinden birisi olan bölgemizde üretim durma noktasına geldi. İzocam fabrikasında başlayan grev inanıyoruz ki her iki tarafın çabaları sonrasında olumlu sonuçlanır. Biz her zaman işçi ve emekçi kardeşlerimizin yanındayız. Onların tek derdi evlerine namerde muhtaç olmadan ekmek götürebilmek. Bizim belediyecilik anlayışımızda halkımız hak ettiği hizmeti aldığı gibi, bizleri de kendilerine hizmet ederken bulacaklardır" dedi.

Son Güncelleme: 22.01.2019 17:15
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37