Darıca Bayramoğlu'nda çalışmalar devam ediyor

Darıca Bayramoğlu'nda çalışmalar devam ediyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
11 Nisan 2018 Çarşamba 20:38
Darıca Bayramoğlu'nda çalışmalar devam ediyor

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Bayramoğlu Balyanoz Koyu’nda devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler alırken, Bayramoğlu sakinleriyle de proje hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Projenin bölgeye değer katacak önemli bir çalışma olduğunu ifade eden Başkan Karabacak, "Ekiplerimiz ara vermeden çalışmalara devam ediyor. Proje tamamlandığında ilçemize yeni bir yaşam alanı daha kazandırmış olacağız. Özellikle Bayramoğlu, Piri Reis ve Emek Mahallelerimizde ikamet eden vatandaşlarımıza yürüme mesafesinde olacak Balyanoz Koyu Projesi, Bayramoğlu sahillerimize değer katacak önemli bir proje. 

İçerisinde sosyal tesisler, spor alanları, çocuklara yönelik parklar, dinlenme alanları vb. birçok aktiviteyi barındıracak projemizin önemli bir kısmını yaz aylarında tamamlamayı hedefliyoruz” diyerek çalışmaları inceledi.

BAYRAMOĞLU SAKİNLERİ PROJEDEN MEMNUN

Çalışmalar hakkında yetkililerle bir süre görüşen Başkan Karabacak, daha sonra Bayramoğlu’nda ikamet eden vatandaşlarla bir araya gelerek ilçede yapımı devam eden çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. 

Başkan Karabacak, geçtiğimiz yıllarda Bayramoğlu ada içinin tamamının altyapı ve üstyapısını yenileyerek parke taşlarla adeta adayı yeniden inşaa ettiklerini ifade ederken, mahalle sakinleri de Başkan Karabacak’a yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, Balyanoz Koyu Projesi’nin bir an önce tamamlanarak hizmete açılması temennisinde bulundular. 


Son Güncelleme: 11.04.2018 20:45
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37