Darıca Belediyesi'nden anlamlı yardım

Kampanyada 10.780 lira yardım toplandı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
08 Eylül 2016 Perşembe 21:21
Darıca Belediyesi'nden anlamlı yardım
Darıca Belediyesi personeli, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Başbakanlık tarafından başlatılan, 15 Temmuz Şehitleri Dayanışma Kampanyası’na katılarak şehit aileleri ve gazilerimiz için yardım topladı.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak öncülüğünde düzenlenen kampanya çerçevesinde 10.780 TL yardım toplanırken, bu anlamlı kampanyaya destek veren personeline teşekkür eden Başkan Karabacak, "Öncelikle 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, geride kalan yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. 

Gazilerimize acil şifalar diliyorum. Ülke olarak 15 Temmuz gecesi canını hiçe sayarak vatanı uğruna, tanklara, uçaklara karşı duran vatandaşlarımıza çok şey borçluyuz. Bizler de bir nebze olsa onlara destek olabilme adına Darıca Belediyesi olarak böyle bir çalışma yaptık. Şehitlerimizin geride bıraktığı yakınları bizlere emanettir. 

Darıca’dan bir nebze de olsa katkı ve destek verebildiysek ne mutlu bizlere. Her daim onlara destek olacağız" diyerek düşüncelerini açıkladı.
  
Son Güncelleme: 08.09.2016 23:19
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37