Darıca Belediyesi'nden öğretmenlere özel program

Darıca Belediyesi'nden öğretmenlere özel program

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Kasım 2016 Cuma 19:00
Darıca Belediyesi'nden öğretmenlere özel program
Öğretmenler Günü dolayısıyla Darıca Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikle Darıca’da görev yapan öğretmenler Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldiler.

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama yemeğine Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldılar.

Yemeğin ardından yapılan selamlama konuşmalarında Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz bu güzel günde kendilerini bir araya getiren Başkan Karabacak’a teşekkür ederken, milli eğitim camiası olarak geleceğimiz olan çocukların en iyi şartlarda yetişmesi adına her türlü çabayı gösteren öğretmenlerin her türlü övgüyü hak ettiğini ifade etti.

GELECEĞİMİZİ SİZLER ŞEKİLLENDİRİYORSUNUZ
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise yaptığı selamlama konuşmasında programa katılımlarından dolayı misafirlerine teşekkür ederken, milletlerin gelişmesinde en büyük rolün eğitim camiasının olduğunu ifade ederek, öğretmenlik mesleğinin dünyanın en kutsal ve fedakarlık gerektiren mesleklerinin başında geldiğine vurgu yaptı. 

Başkan Karabacak, "Milletlerin her alanda, milli, ahlâki ve kültürel yönden güçlü olması ve medeni milletler seviyesine erişmesi ancak  öğretmenlerin özverili bir şekilde çalışmalarına bağlıdır.

Çocuklarımızın hayata hazırlanmasında ve kendini yetiştirmesinde önemli bir görev üstleniyorsunuz. Sizlere ne kadar teşekkür etsek az kalır.Bu duygu ve düşüncelerle güçlü ve modern bir ülke olma yolunda hızla ilerleyen ülkemize en büyük hizmeti veren, gençlerimizi emanet ettiğimiz, onları hayata hazırlayan, fedakar ve cefakar bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.” diyerek Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’da selamlama konuşmasında öğretmenlik mesleğinin önemine değinerek,bu anlamı günde sizlerle bir arada olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Hepinizin Öğretmenler Günü’nü tebrik ediyorum, diyerek konuşmasını tamamladı.Konuşmaların ardından Kaymakam Karaman ve Başkan Karabacak tarafından Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz’a günün anısına bir çiçek takdim edildi.

KONSERLE GÜNÜ KUTLADILAR
Yemeğin ardından Sanatçılar Volkan Aslan ve Merve Kayacan Türk Halk Müziği konseriyle öğretmenlere Türk Halk Müziğinin en güzel parçalarını seslendirirken, geceye katılan öğretmenler gönüllerince eğlendiler. 




Son Güncelleme: 25.11.2016 19:06
Anahtar Kelimeler:
TurkcellLifebox
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37