Darıca Bilgi Evleri aydınlatıyor

Darıca Bilgi Evleri aydınlatıyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
05 Aralık 2016 Pazartesi 12:19
Darıca Bilgi Evleri aydınlatıyor
Dokuz ayrı noktada faaliyetlerini sürdüren Darıca Belediyesi Bilgi Evleri, öğrencilere hizmet vermeye devam ediyor.

Dershanelerin kapanmasının ardından, geçtiğimiz yıl başlatılan üniversite hazırlık kursları bir yandan öğrencilere etüt desteği sağlarken, diğer yandan da ailelerin bütçelerine katkı sağıyor. Bu yıl 471 öğrencinin kayıt yaptırdığı etüt sınıfları,Türkçe, Matematik ve İngilizce dersleriyle öğrencileri geleceğe hazırlıyor.

Zaman zaman bilgi evlerini ziyaret ederek, öğrencilerle ilgilenen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, yetkililerden kurslarla ilgili bilgiler alırken, "Vatandaşımıza gece gündüz hizmet etme adına her alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 
Altyapı, sağlık, eğitim ve ulaşım gibi hizmetlerin yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklerle de halkımıza modern bir kentte yaşamanın ayrıcalıklarını sunma gayretindeyiz. Halkımıza sunduğumuz en önemli projelerimizden birisi olan ve ilkini 2009 yılında açtığımız Bilgi Evlerimizde bugüne kadar gençlerimiz adına çok önemli çalışmaları hayata geçirdik.

Bunlardan bir tanesi de geçtiğimiz yıl uygulamaya koyduğumuz ve lisede okuyan gençlerimize hizmet verdiğimiz etüt sınıfları oldu.Özellikle dersanelerin kapanmasıyla birlikte oluşan boşluğu doldurma adına üniversiteye hazırlanan gençlerimize ders ve etüt desteği sağladığımız bu uygulama ile aile bütçelerine de önemli bir katkı sağlıyoruz. 

Yaklaşık 500 öğrencimiz bu uygulamadan istifade ediyor. Bilgi evlerimizde bu tür uygulamalarımız bundan sonrada devam edecek" diyerek konuyla ilgili bilgiler aktardı. 
Son Güncelleme: 05.12.2016 12:25
Anahtar Kelimeler:
BursaOperasyonKaçak Silah
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37