banner55

Darıca, Çınaraltı Meydanı'nda bayramlaştı

Darıca, Çınaraltı Meydanı'nda bayramlaştı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
22 Ağustos 2018 Çarşamba 16:10
Darıca, Çınaraltı Meydanı'nda bayramlaştı

Darıcada Kurban Bayramı bayramlaşma programı Çınaraltı Meydanı'nda yapılırken, programa katılan Ak Parti Kocaeli Milletvekili M.Akif Yılmaz güçlü Türkiye için birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Ak Parti Kocaeli Milletvekili M.Akif Yılmaz, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen Kent Bayramlaşması'nda vatandaşların bayramını tebrik eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, "Rabbimize bizleri birlik ve beraberlik içinde bir Kurban Bayramı’na daha eriştirdiği için şükürler olsun. Rabbim ibadetlerimizi kabul buyursun, nice huzurlu bayramlara hep birlikte ulaşmayı nasip etsin" dedi.

SİZE HİZMETE ETMEKTEN MUTLULUK DUYUYORUM

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak konuşmasında göreve geldiği 2004 yılından bugüne kadar bir çok önemli projeyi hayata geçirmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bizler yerelde sizlere hizmet ederken, en büyük gücümüzü istikrarlı bir şekilde ülkemize hizmet eden AK Parti hükümetimizden aldık, almaya devam ediyoruz. Rabbim başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm devlet büyüklerimize güç kuvvet versin. 

İlçemizde her alanda çalışmalarımız devam ediyor. Kurban Bayramı ülkemizin birlik ve beraberliğine vesile olsun. Dünyadaki tüm mazlumlar için kurtuluşa vesile olsun. Bu duygu ve düşüncelerle bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğu ile tüm halkımızın ve Müslüman kardeşlerimizin Kurban Bayramı’nı tebrik eder, huzur ve mutluluklar temenni ederim" diyerek duygularını dile getirdi.

TÜRKİYE HER TÜRLÜ ZORLUĞUN ÜSTESİNDEN GELECEKTİR

Programda bir selamlama konuşması yapan Ak Parti Kocaeli Milletvekili M.Akif Yılmaz'da programa katılanlar nezdinde ülkemizin ve İslam Aleminin bayramını tebrik ederek başladığı konuşmasında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Yılmaz zor bir süreçten geçen ülkemizin birlik ve beraberlik içinde yoluna devam edeceğine vurgu yaparak, "Millet olarak bu topraklarda bin yıldır, varız, güçlüyüz ve daha güçlü bir şekilde var olmaya devam edeceğiz. Biliyoruz ki büyük sınavlardan geçtik ve geçmeye devam ediyoruz, öncekilerde olduğu gibi bu sınavları da başarıyla atlatacağız. Dünyanın neresinde zulüm varsa orada zulme dur diyen bir Türkiye var. 

Bizler geçmişten günümüze zulme dur diyen bir millet olarak bundan sonra da zulmün ve zalimin karşısında olacağız, siyasi çıkarları olmadan kılını kıpırdatmayan ülkelere inat bizler her zaman mazlumun yanında olduk olmaya devam edeceğiz. Bu alicenap tavırlar bizlerin gücünü azaltmıyor, azaltmayacak. 

Aksine bölgede ve dünyada gücümüze güç katacaktır. Bizler bir ve beraber oldukça üstesinden gelemeyeceğimiz zorluk yoktur. Bu duygu ve düşüncelerle sizlerin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramını tebrik ediyor, hayırlı bayramlar diliyorum" dedi.  

Konuşmaların ardından vatandaşlar protokol üyeleriyle bayramlaştılar. 


Son Güncelleme: 22.08.2018 16:14
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37