Darıca Cumhuriyet Bayramını kutladı

Darıca Cumhuriyet Bayramını kutladı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
29 Ekim 2017 Pazar 15:50
Darıca Cumhuriyet Bayramını kutladı

Cumhuriyetin 94. kuruluş yıldönümü  düzenlenen etkinliklerle Darıca’da coşkuyla kutlandı. 

28 Ekim Cumartesi günü Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk koyma töreni ile başlayan etkinlikler Pazar günü Darıca Kaymakamlığında devam etti. Kaymakam Ömer Karaman, ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak burada tebrikleri kabul ederek protokolün bayramını kutladılar.

Resmi tören ise hava muhalefeti nedeniyle Darıca Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Kaymakam Ömer Karaman ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, halkın ve öğrencilerin bayramını kutladı. 

Kaymakam Ömer Karaman, törende yaptığı konuşmada; Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, bir milletin yeniden dirilişine sahne olan  Cumhuriyetin kuruluşunun 94. yıl dönümünü kutlamaktan dolayı son derece mutlu olduklarını söyledi.

Tören, okulların hazırladığı folklör gösterileri ve öğrencilerin okuduğu şiirlerle devam etti. Okullar arası şiir, kompozisyon, resim ve spor dallarında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyelerin verilmesinin ardından program sona erdi. 


Son Güncelleme: 29.10.2017 15:54
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37