Darıca Kızılay'dan 'Yardımsever Ol' Çağrısı

Darıca Kızılay'dan 'Yardımsever Ol' Çağrısı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Mayıs 2019 Pazar 20:08
 Darıca Kızılay'dan 'Yardımsever Ol' Çağrısı


Kızılay
tarafından okullara teslim edilen boş yardım kolileri, öğrenciler tarafından hazırlanarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Darıca Kızılay Şubesi yetkililerine teslim edildi.

Darıca Kızılay Şube Yönetimi, Darıca Şehit Murat Tevlim Anadolu İmam Hatip Lisesi, Darıca Kazım Karabekir İlkokulu, Darıca Öğretmen Füsun Erdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Darıca Şehit Edip Zengin Anadolu Lisesi, Gebze Fevzi Çakmak İlkokulu, Gebze Eşrefbey İlkokulu, Gebze Ayşe Sıdıka Alişan İlkokulu, Gebze STFA Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Gebze Özelsin Koleji, Gebze AÇI Koleji ve Özel İlim Eğitim Kurumları öğrencileri Darıca Kızılay Şubesi tarafından ihtiyaç sahipleri için başlatılan Ramazan kolisi yardım kampanyası kapsamında, harçlıklarından biriktirdikleri paralarla alınan kolileri hazırlayarak okul yönetimiyle birlikte Kızılay'a teslim etti.

Kızılay Darıca Şube Başkanı Kemal Solhan yaptığı açıklamada, Kocaeli genelinde başlatılan Yardımsever Ol Kampanyası'na Darıca ve Gebze bölgesinde ilk etapta 11 okulla çalışmalara başladıklarını ve hızlıca tüm bölgeyi Hilal Olsun Türkiye, Yardımsever Ol çağrısıyla toplanan kolileri ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı hedeflediklerini söyledi. Solhan, öğrencilerin bu tür organizasyonların içinde olduğunu görmenin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederek, yardım kolilerini teslim aldı. 

Darıca Kızılay Şube Başkanı Kemal Solhan ve yönetimi, okul yöneticilerine ve öğrencilere teşekkür ederek, 'Yardımsever Ol' çağrısı yapıp, destek istedi.

Son Güncelleme: 12.05.2019 20:10
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37