banner55

Darıca’da camilerde Ramazan temizliği

Darıca’da camilerde Ramazan temizliği

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
24 Nisan 2019 Çarşamba 16:22
 Darıca’da camilerde Ramazan temizliği

 


Darıca
Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ramazan ayı öncesi cami ve çevrelerinde temizlik yaparak ibadethaneleri ramazan ayına hazır hale getiriyorlar.

Darıca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelindeki camilerde, vatandaşların ibadetlerini daha sağlıklı ortamda yapmalarına imkan sağlamak için cami içlerinde baştan sona temizlik yaparken ,diğer ekipler de cami bahçeleri ve çevrelerindeki çöpleri temizleyerek camileri ramazan ayına hazır hale getiriyorlar. 

Temizlik ekipleri bütün camilerin içini ilk önce süpürerek temizliğini sağladıktan sonra , halıları yıkayıp kurutmasının yanı sıra abdesthane, cami bahçeleri ve çevresi de ekipler tarafından elden geçiriliyor.

BAKIM ONARIM EKİPLERİ KURULACAK

İlçedeki camiler ve cemevinde periyodik olarak temizlikler yapılırken, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın seçim beyannamesinde açıkladığı şekilde, Darıca Belediyesi bünyesinde kurulacak ekiplerle ibadethanelerdeki elektrik, tesisat vb. arızalarda bundan sonra Darıca Belediyesi tarafından yapılacak.

Son Güncelleme: 24.04.2019 16:26
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37