banner55

Darıca'da çöp ev temizlendi

Darıca'da çöp ev temizlendi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
11 Eylül 2017 Pazartesi 10:06
Darıca'da çöp ev temizlendi


Darıca Kazım Karabekir Mahallesinde vatandaşların yoğun şikâyetleri üzerine inceleme yapan Darıca Belediyesi zabıta ve temizlik personeli hane sahibi M.Ç. tarafında çöp biriktirildiğini tespit edip,  gerekli uyarı ve ikazların ardından iki kamyon dolusu çöpü evden çıkararak bertaraf etti. Çıkarılan çöplerin ardından koku ve mikropların bertarafı için ilaçlama yapılarak gerekli önlemler alındı.

Konuyla alakalı Darıca Belediyesi yetkilileri tarafından yapılan açıklamaya göre, "Kazım Karabekir Mahallesinde çöp ev olduğuna dair ihbarlar alıyorduk. İhbarı değerlendirmek ve çözüme kavuşturmak adına yaptığımız incelemede ihbarın gerçek olduğu ve acil müdahale edilmesi gerekiyordu.

Biz de Darıca Belediyesi olarak Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğünü harekete geçirerek sorunun çözümünü sağladık. Vatandaşlarımızdan aldığımız her şikâyeti her ihbarı değerlendirip çözüm bulmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızla birlikte daha temiz daha yaşana bilir bir Darıca için hep birlikte el ele vererek çalışıyoruz" dedi.  
Son Güncelleme: 11.09.2017 10:08
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37