banner55

Darıca’da, Dünya Temizlik Günü’nde çöp topladılar

Darıca’da, Dünya Temizlik Günü’nde çöp topladılar

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
22 Eylül 2019 Pazar 11:36
 Darıca’da, Dünya Temizlik Günü’nde çöp topladılar
Darıca Belediyesi ile Kızılay Darıca Şubesi ortak bir çalışmaya imza atarak 21 Eylül Dünya Temizlik Günü dolayısıyla Darıca’da çevre temizliği ve çöp toplama etkinliği gerçekleştirdi.

21 Eylül Dünya Temizlik Günü dolayısıyla Darıca Belediyesi ile Kızılay Darıca Şubesi ortak bir çalışmaya imza atarak tüm dünya ile eş zamanlı olarak çevre temizliği ve çöp toplama etkinliği gerçekleştirdi.
Toplanan çöpler arasında geri dönüştürülebilir ürünler değerlendirilmek üzere belediyenin tesislerine gönderildi. ‬Darıca Belediyesi ve Kızılay’ın işbirliği ile gerçekleşen etkinliğe gönüllü öğrenciler ve vatandaşlar da eşlik etti. 
Darıca’da çevre temizliği yapan ve çöpleri toplayan Darıca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, etkinliğe katılan herkese teşekkür ederek “Darıca Belediye Başkanımız sayın Muzaffer Bıyık’ın çevreye ve doğaya verdiği değerin bir göstergesi olarak bizler de başkanımızın talimatıyla Darıca’da böyle bir uygulama başlattık. Darıca Belediyesi olarak daha temiz bir Darıca için gece gündüz çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan da çevre temizliği konusunda daha duyarlı olmalarını istiyoruz” diye konuştu.‬


Son Güncelleme: 22.09.2019 11:38
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37