banner55

Darıca'da el emekleri gün yüzüne çıkıyor

Darıca'da el emekleri gün yüzüne çıkıyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
10 Mayıs 2018 Perşembe 20:31
 Darıca'da el emekleri gün yüzüne çıkıyor

Darıca
Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü bünyesinde yıl boyunca devam eden kurslarda kursiyerler tarafından yapılan el emeği göz nuru eserler Darıca sahilde açılan "El Emeğim Gün Yüzüne Çıkıyor" sergisinde vatandaşların beğenisine sunulacak.

Etkinlik kapsamında Darıca Belediyesi DARGEM bünyesinde açılan biçki, dikiş, nakış, giyim,  mefruşat ve el sanatları kurslarında bayanların el emekleri ile yapmış olduğu ürünler hem vatandaşların beğenisine sunulacak hem de kursiyerler ürünlerini satarak ailelerine maddi destekte bulunacaklar.

EV EKONOMİLERE KATKI SUNUYORUZ

Kesilen kurdela ile açılışı yapılan "El Emeğim Gün Yüzüne Çıkıyor" sergisinde bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, yıl boyunca büyük emekler vererek serginin açılışına katkı sunan tüm bayan kursiyerlere teşekkür ederken, “Darıcalı hanım kardeşlerimiz belediyemiz bünyesinde verilen eğitimler kapsamında el emeği göz nuru dökerek hazırladıkları ürünleri burada hem sergileme imkanına kavuşacak hem de buradan azda olsa satış yaparak ev ekonomilerine katkı sunacaklar. 

Kendilerini iyi yetiştiren hanım kardeşlerimiz inanıyorum ki ilerleyen zamanlarda kendi iş yerlerini de açarak ticaret hayatına atılacaklardır. Bizler de bu konuda kendilerine her daim katkı ve destek sunmaya hazırız. Tüm halkımızı sahildeki bu güzel sergimizi gezmeye davet ediyorum" diyerek vatandaşlara çağrı yaptı.

Son Güncelleme: 10.05.2018 20:36
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37