Darıca'da engelsiz bir gün

Darıca'da engelsiz bir gün

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
07 Aralık 2017 Perşembe 16:33
Darıca'da engelsiz bir gün

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde düzenlenen 'Gülmek Engel Tanımaz' isimli stand up programında engelli vatandaşlar ve aileleri gönüllerince eğlendiler.

Stand Up Sanatçısı Ömer Akbaba’nın sahne aldığı programda kısa bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, "03 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlediğimiz etkinlikte engelli kardeşlerimiz ve ailelerini bir nebze de olsa eğlendirip gönüllerini hoş tutmak istedik. Darıca Belediyesi olarak her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında olduk. 
Yerel yöneticiler olarak engelli vatandaşlarımızın sıkıntılarını asgariye indirmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Darıca Belediyesi Engelliler Merkezi (DAREN) sayesinde ilçede yaşayan engelli vatandaşımız için düzenlediğimiz değişik sosyal ve kültürel etkinliklerle onları topluma kazandırmayı ve toplumla bütünleştirmeyi hedefliyoruz. 

Bunun yanı sıra belirli periyotlar halinde düzenlediğimiz bilgisayar, müzik ve tiyatro gibi değişik kurslarla da engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırıcı faaliyetlerde bulunuyoruz. Engelli vatandaşlarımızı toplumdan soyutlamadan onları topluma kazandırmak adına çalışmalarımız bundan sonra da devam edecektir" diyerek konuşmasını tamamladı. 


Son Güncelleme: 07.12.2017 16:36
Anahtar Kelimeler:
Darıcada Engelsiz Bir Gün
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37