Darıca'da kadroya geçiş sınavları yapılıyor

Darıca'da kadroya geçiş sınavları yapılıyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
08 Mart 2018 Perşembe 22:01
Darıca'da kadroya geçiş sınavları yapılıyor

Taşeronda çalışan işçilerin kadroya alınmalarının önünü açan Kanun Hükmünde Kararname’nin ardından Darıca Belediyesi'nde kadroya geçiş sınavları başladı.

Gerekli şartları taşıyarak sınava girmeye hak kazanan 585 işçi oluşturulan sınav kurulunun hazırladığı sorularla 10 Mart 2018 Cumartesi gününe kadar Darıca Belediyesi’nde kadrolu olarak çalışabilmek için ter dökecek.

CUMHURBAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Sınavlara giren taşeron işçileri ziyaret ederek başarılar dileyen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, "kamudaki önemli bir sorunu gideren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Karabacak, "24 Aralık 2017’de Resmi Gazete'de yayınlanan Kanun Hükmünde Kararname’nin ardından taşeronda çalışan işçilerimizin sürekli işçi kadrosuna geçiş taleplerini aldık. Güvenlik soruşturmasının ardından, tüm işçi kardeşlerimizi yaptıkları işe göre sınava tabi tutuyoruz. 

İşçi kardeşlerimizde kadroya geçiş süreciyle ilgili büyük bir heyecan var. Darıca Belediyesi’nde de gerekli şartları sağlayan 585 işçi kardeşimiz kadroya geçebilmek için sınavlara giriyor. Kendilerine başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun" diyerek işçilere başarılar diledi. 


Son Güncelleme: 08.03.2018 22:03
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37