Darıca'da kültür sanat etkinlikleri başladı

Darıca'da kültür sanat etkinlikleri başladı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Ekim 2017 Salı 21:35
Darıca'da kültür sanat etkinlikleri başladı



Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi yaz aylarında verilen 3 aylık aranın ardından yeni sezona birbirinden güzel programlarla merhaba dedi.

Üçüncü sezon için perdelerini açan Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi, ilçedeki kültürel ve sanatsal faaliyetlerin merkezi haline gelirken, yeni sezonda da tiyatro, sinema, stand-up gösterileri, söyleşi, konser, sergi vb. etkinliklerle, ilçenin kültürel hayatına katkı sunacak.

TÜM HALKIMIZI BEKLİYORUZ

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, tüm bölge halkını Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde yapılacak olan kültürel ve sanatsal etkinliklere davet ederken, "Bu yıl üçüncü kez perdelerini açan kültür merkezimizde her yaştan vatandaşımıza hitap edecek etkinliklerle karşınızda olacağız. Siz değerli halkımızın teveccühüyle üçüncü hizmet dönemimizi yaşamakta olduğumuz Darıca’da birçok önemli projeyi hep birlikte hayata geçirdik. 

En önemli projelerimizden birisi olan Kültür Merkezi’nin açılmasıyla birlikte Darıcamız artık sadece yaz aylarında değil yıl boyunca sosyal ve kültürel aktivitelerin merkezi haline gelirken, sizlerin programlara gösterdiği ilgi ve alaka bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Sizlerin beğenisi bizlere yeni projeler noktasında güç ve destek veriyor. Her geçen gün daha güzel programlarda sizlerle buluşmak temennisiyle, şimdiden herkese iyi seyirler diliyorum" diyerek vatandaşları etkinliklere davet etti.

İZZETBEGOVİÇ'İN HAYATI BEYAZ PERDEDE

Darıca Belediyesi Kültür sanat etkinlikleri kapsamında 18 Ekim 2017 Çarşamba günü saat 20:00’da Bosna Hersek'in Efsanevi Lideri Aliya İzzetbegoviç’in hayatını konu alan yetişkin tiyatrosu Aliya isimli tiyatro sanatseverlerle buluşacak. 


Son Güncelleme: 17.10.2017 21:37
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37