Darıca'da mahalle konaklarının üçüncüsü açılıyor

Darıca'da mahalle konaklarının üçüncüsü açılıyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
28 Eylül 2018 Cuma 23:22
Darıca'da mahalle konaklarının üçüncüsü açılıyor


Darıca Belediyesi Bağlarbaşı Mahalle Konağı ve K.Karabekir Mahalle Konağı’nın ardından Osmangazi Mahallesi Şehit Jandarma Onbaşı Zafer Tuygun Mahalle Konağı’nı da halkın hizmetine açıyor. 

Çok amaçlı hizmet verecek olan mahalle konağının içerisinde muhtarlık odasının yanı sıra, şark köşesi, etüt köşesi, giyim sınıfı, öğretmenler odası, idari birim, mefruşat odası, iğne oyası sınıfı, mescid ve tuvaletler bulunacak. Mahalle Konağı'nın yanında ise çocuklar için park ve semt sahası inşaa edildi.
 
DİĞER MAHALLELERİMİZE DE YAPACAĞIZ


Tüm vatandaşları Osmangazi Mahallesi Şehit Jandarma Onbaşı Zafer Tuygun Mahalle Konağı’nın açılışına davet eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, "İki hafta arayla açtığımız Bağlarbaşı Mahallesi Şehit J.Uzman Çavuş Salih Kayan Mahalle Konağı ve Kazım Karabekir Mahallesi Şehit Uzman Çavuş Murat Tevlim Konağı’nı nın ardından Osmangazi Mahallesi Şehit Jandarma Onbaşı Zafer Tuygun Mahalle Konağı’nı da hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 

Çok amaçlı hizmet verecek olan mahalle konaklarımızı zamanla diğer mahallelerimize de yaparak daha geniş alanda hizmet vermeyi planlıyoruz. Seçim beyannamemizde halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlçe halkımıza hayırlı olsun. Bu güzel günde tüm halkımızı açılış programımıza davet ediyorum" dedi.  


Son Güncelleme: 28.09.2018 23:23
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37