banner55

Darıca'da pazar denetimleri sürüyor

Darıca'da pazar denetimleri sürüyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
22 Mart 2018 Perşembe 11:25
 Darıca'da pazar denetimleri sürüyor


Darıca
Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri değişik mahallelerde kurulan semt pazarlarının denetimlerine ara vermeden devam ediyor.

Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından değişik mahallelerde kurulan semt pazarlarında vatandaşların daha sağlıklı ve kaliteli hizmet alabilmeleri amacıyla pazar yerlerinde geliş gidişleri zorlaştıracak şekilde satış yapan seyyar satıcıların mallarına el konularak gerekli cezai işlemler uygulanırken, hijyen koşulları, fiyatlar ve çalışanların kılık kıyafetinin yanı sıra terazilerin doğruluğu ve etiketlerin kontrolü gibi denetimler gerçekleştirildi.

Zabıta Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, halk sağlığı açısından büyük önem taşıyan semt pazarları denetimlerinde genel olarak satıcıların kurallara uyduğu ancak bazı pazar yerlerinde tespit edilen küçük aksaklıklar dolayısıyla uyarılar yapılarak, gerekli cezai müeyyidelerin uygulandığı ifade edildi. 

Bundan sonra da bu tür denetlemelerin periyodik olarak devam edeceğini belirten yetkililer, vatandaşların gönül rahatlığı içinde semt pazarlarından alışveriş yapabileceklerini ve eksiklik gördükleri noktalarda Zabıta Müdürlüğü’ne bilgi vermelerini istediler.

 
Son Güncelleme: 22.03.2018 11:26
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37