Darıca'da prestij cadde uygulamalarında sona geliniyor

Darıca'da prestij cadde uygulamalarında sona geliniyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
28 Ağustos 2018 Salı 15:22
 Darıca'da prestij cadde uygulamalarında sona geliniyor


Darıca Belediyesi üst yapı ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. Çevre düzenleme çalışmaları kapsamında Cadde aydınlatmalarında ilk olarak Aşıroğlu Caddesinde uygulamaya geçildi. Işıklandırma çalışmaları sırasıyla ilçenin önemli giriş noktaları olan caddelerine yapılmaya devam edecek. 

Prestij cadde uygulamaları Aşıroğlu Caddesi, İstasyon Caddesi ve Fatih Sultan Mehmet Caddesinde uygulanacak. Işıklandırma çalışmalarının ardından asfalt ve kaldırım düzenlemeleri le bu caddelerin prestij cadde olmasını sağlayacak.

HİZMETLER DARICA İÇİN DEVAM EDECEK

Seçim beyannamesinde vermiş olduğu sözleri bir bir yerine getiren Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, "Darıcamıza hizmet ve eser üretmeye devam ediyoruz. Vermiş olduğumuz sözleri Darıcamız için bir bir yerine getiriyoruz. Vermiş olduğumuz sözlerimizden mahalle konaklarımız açılışa hazır hale gelirken, Bağlarbaşı mahallemizde kapalı spor salonumuzun inşaatında çalışmalar devam ediyor. 

Darıca merkezde söz verdiğimiz kapalı pazar alanının da temelleri atılmış bulunmaktayız. Emek mahallemize yapımına başladığımız Botanik Park ve Sırasöğütler Mahallemizdeki Trafik Eğitim Parkının da çalışmaları hızla devam etmekte olup Darıcamız'da tarihi öneme sahip binalarının tekrar gün yüzene kavuşması için yaptığımız çalışmalarla, restorasyonunu tamamladığımız Tarihi Tekel Binası ve İskoliye Mektebi'nin çok yakın bir tarihte halkımızın Millet Kıraathanesi olarak hizmete açacağız. 

Uygulamaya başladığımız prestij cadde projemizde Darıcamız'ın genel görüntüsünü ve çevre düzenlemesini en güzel şekliyle güzelleştireceğiz modern hale getireceğiz. Darıca'da yaşamak bir ayrıcalık ve bu ayrıcalığı hep birlikte imar ederek kazanıyoruz" diye ifade etti. 


Son Güncelleme: 28.08.2018 15:23
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37