Darıca'da projeler devam ediyor

Darıca'da projeler devam ediyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
27 Kasım 2018 Salı 13:47
 Darıca'da projeler devam ediyor


Darıca
Bayramoğlu Balyanoz Koyu'nda çalışmalar son aşamaya gelirken, çimlendirme çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte sahilde renkli görüntüler oluştu.

Yetkililer üst yapı çalışmalarının son aşamaya geldiği projede bahar aylarıyla birlikte çalışmaların tamamlanacağı müjdesini verirken, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise projenin bölgeye değer katacağını ifade etti. 

Başkan Karabacak, "Sahillerimizi halkımızla buluşturmaya devam ediyoruz. Proje tamamlandığında bölgeye yeni bir yaşam alanı daha kazandırmış olacağız. Özellikle Bayramoğlu, Piri Reis ve Emek mahallelerimizde ikamet eden vatandaşlarımıza yürüme mesafesinde olacak Balyanoz Koyu Projesi, ilçemizdeki sahillerimizi halkımıza kazandırma adına önemli bir adım. 

İçerisinde sosyal tesisler, cafeteryalar, spor alanları, çocuklara yönelik parklar, dinlenme alanları vb. birçok aktiviteyi barındıracak projemizde altyapı çalışmalarının önemli bir kısmı tamamlandı. Bağlantı yollarıyla birlikte bölgenin çehresi değişecek. İlçe halkımıza şimdiden hayırlı olsun" diyerek projenin önemli bir kısmının tamamlandığını ifade etti.


Son Güncelleme: 27.11.2018 13:50
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37