banner55

Darıca'da trafik eğitim parkının temelleri atılıyor

Darıca'da trafik eğitim parkının temelleri atılıyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
18 Temmuz 2018 Çarşamba 15:19
Darıca'da trafik eğitim parkının temelleri atılıyor
Darıca Belediyesi Sırasöğütler mahallesinde yapılacak olan Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda altyapı çalışmalarına başladı.

Sırasöğütler Mahallesinde 6.000 m 2 alanda yapılacak olan Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda, çocuklara eğitim verilecek olan trafik eğitim binası, sürüş parkuru, bisiklet parkuru, yaya geçitleri, yaya üst geçitleri, sinyalize kavşak, kontrolsüz kavşak, dönel kavşak, hemzemin geçit, tünel, kasisli yol, otobüs durakları, alt geçit ve üst geçit gibi trafikte önem arz eden alanlar bulunurken, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar ile cafeterya ve mescit gibi bölümler de proje kapsamında hizmete açılacak.
YIL SONUNA KADAR TAMAMLANACAK


Çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler alan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, "Halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmeye devam ediyoruz. Bu çerçevede modern Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nın temellerini Sırasöğütler Mahallemizde atıyoruz. 

Teknik Başkan Yardımcılarımız ve birim müdürlerimiz ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyerek yetkili personellerimizden proje ve çalışmalar hakkında bilgi aldık. Projesi tamamlanan ve yapımına başlanılan Çocuk Trafik Eğitim Parkı, trafikteki kaza ve ihlalleri en aza indirmek adına çocuklarımızın trafik konusunda eğitimlerini sağlayacak. Şimdiden ilçemize hayırlı olsun" diyerek projenin yılsonuna kadar tamamlanarak hizmete gireceğini müjdeledi. 


Son Güncelleme: 18.07.2018 15:21
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37