Darıca'da veli toplantıları sürüyor

Darıca'da veli toplantıları sürüyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
10 Ocak 2018 Çarşamba 21:06
Darıca'da veli toplantıları sürüyor


Darıca Belediyesi eğitim hizmetlerine ara vermeden devam ederken, Bilgi Evleri’nde ise velilere yönelik eğitim, değerlendirme ve bilgilendirme toplantıları yapılıyor.

Bilgi Evleri’nden yapılan açıklamada geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da veli toplantılarının devam ettiği ifade edilirken, yarı yıl tatili boyunca da velilerin evlerinde ziyaret edileceği ve yarıyıl tatili sürecinde 9 bilgi evinde 1400 öğrenci ve velisinin evlerinde ziyaret edileceği, yıl içerisinde ise tüm veli ziyaretlerinin tamamlanmasının hedeflendiği belirtildi.

BAŞKAN KARABACAK’TA EŞLİK EDİYOR

Bilgi evlerinde yapılan veli toplantılarına zaman zaman eşlik eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, velilerle yapılan eğitim, değerlendirme ve bilgilendirme toplantılarının çok faydalı geçtiğini ifade ederek, "Veli toplantıları kapsamında Darıca Belediyesi'nin öğrencilere sağlamış olduğu doküman, eğitim hizmetleri ve bu eğitim hizmetlerinden daha verimli ve kaliteli şekilde yararlanmak için öğrenci ve velilerin uygulaması gereken hususlar hakkında bilgilendirme yapılıyor. 

Ayrıca 9 bilgi evi ve Adnan Menderes Kültür Merkezinde bulunan kütüphanelerden veli ve öğrencilerin istifade etmesi, okuma alışkanlığının küçük yaşlarda kazandırılmasının ve ailelerin kitap okuma konusunda örnek olmasının bilinçli ve bilgili bir nesil yetişmesinde çok önemli olduğuna dikkat çekiliyor. Eğitim başarısında düzenli ders çalışmanın ve okula devamlılığın önemli olduğu vurgulanıyor. Bu toplantılarımız eğitim dönemi boyunca devam ediyor. Velilerimiz de sağolsunlar bu toplantılarımıza oldukça ilgililer" diyerek konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Son Güncelleme: 10.01.2018 21:08
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37