Darıca'da yanan barakasının yerine yenisini yapmaya çalışıyor

Darıca'da yanan barakasının yerine yenisini yapmaya çalışıyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
19 Ekim 2017 Perşembe 13:35
 Darıca'da yanan barakasının yerine yenisini yapmaya çalışıyor

 
Darıca'da 62 yaşındaki Muradiye Büyükay'a, 3 ay önce yaşadığı baraka yanınca komşuları sahip çıktı. Muradiye Büyükay kış gelmeden önce yeniden baraka yapmaya çalışırken, kendisine yardımcı olunmasını istedi.

Darıca Osmangazi Mahallesi Aşıroğlu Caddesi Ufuk Sokak'ta derme çatma bir barakada kedileri ile birlikte yaşayan Muradiye Büyükay, 3 ay önce barakasının yanması ile ortada kaldı. Komşuları yalnız yaşayan kadına sahip çıkarak, evlerini açtı. Komşularında kalan Muradiye Büyükay, bir yandan da barakasının yandığı yerde kendi çabalarıyla barakanın yapımına başladı. Komşularına yük olmak istemediğini söyleyen Muradiye Büyükay, kış gelmeden barakasını tamamlayarak evinde yaşamak istediğini söyledi.

Yalnız yaşayan, komşularının yardımı ile yaşamını sürdüren Muradiye Büyükay, kendisine yardımcı olunmasını isteyerek, "Sosyal Yardımlaşma Vakfı'ndan bana 250 TL'ye kiralık ev bulmam istendi. Bu miktarda bana yardımcı olunacaktı. Ancak, 250 TL'ye kiralık ev nerede var? Bu fiyatta kiralık ev bulamadım. Çaresiz yeniden barakamı yapıyorum. Kış gelmeden barakayı bitirmeye çalışacağım. Bana yardımcı olunmasını istiyorum" dedi. 

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 19.10.2017 13:37
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37